Πάσχα με τον Αντώνη Ρέμο στο Mega, ο οποίος προς χάριν των θαυμαστών του… «σπάει την καραντίνα»!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα βρίσκεται κοντά μας το βράδυ του Μ. Σαββάτου αμέσως μετά την Ανάσταση χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές και ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι. Οι πολυάριθμοι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία για δύο ολόκληρες ώρες να απολαύσουν στο Mega την πρόσφατη φαντασμαγορική συναυλία του, η οποία δόθηκε στο στάδιο Tae Kwon Do, στα πλαίσια του «Live Experience Tour 2020». Μαζί του στη σκηνή εμφανίζονται διάσημοι καλλιτέχνες, με τους οποίους ερμηνεύει αξέχαστα ντουέτα.

Πάσχα με τον Αντώνη Ρέμο στο Mega

Ο Αντώνης Ρέμος για άλλη μια φορά καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις και να «σπάσει» την καραντίνα. Έτσι, εν μέσω κορωνοϊού και μετά τη δημιουργία του Remos Radio και την εμφάνισή του σε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο πρόγραμμα στο Mega την περασμένη Παρασκευή που σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ο «πολυμήχανος» Αντώνης βρήκε πάλι τρόπο να είναι κοντά στους πιστούς θαυμαστές του και όχι μόνο…

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, αμέσως μετά την Ανάσταση, στο Mega στις 00:10, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης θα μας κρατήσει συντροφιά και μαζί του θα βιώσουμε ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι. O Αντώνης Ρέμος και το Mega μας έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά από τη συναυλία του στο στάδιο Tae Kwon Do, στα πλαίσια του «Live Experience Tour 2020».

Για δύο ώρες ο Αντώνης Ρέμος και τα ντουέτα του με τον Μάνο Πυροβολάκη, την Μελίνα Ασλανίδου, την Μαντώ και την Καίτη Γαρμπή μας κρατούν συντροφιά και μας απογειώνουν με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια. Ο Αντώνης Ρέμος αποκλειστικά στο MEGA αμέσως μετά την Ανάσταση, στις 00:30.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events