Προεκλογική εκδήλωση με νόημα: πάνω από 2.000 ρούχα για το Ιμάτιο της Εκκλησίας!

H κεντρική ομιλία στον Άλιμο, η οποία περιελάμβανε και φιλανθρωπική συναυλία, της γνωστής δημοσιογράφου Έμης Ζησιοπούλου-Λιβανίου, υποψήφιας βουλευτού στο Νότιο Τομέα της Αθήνας (Β3) με τη Νέα Δημοκρατία, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας περισσότερα από 2.000 ρούχα όλων των ειδών για το Ιμάτιο της Εκκλησίας

Περισσότερα από 2.000 ρούχα όλων των ειδών (συγκεκριμένα: 680 μπλούζες, 570 παντελόνια, 265 φούστες/φορέματα, 126 πανωφόρια, 80 παπούτσια, 260 διάφορα είδη (γυαλιά, καπέλα, τσάντες, 150 παιδικά παιχνίδια, σύνολο 2.131) αφού καταμετρήθηκαν και χωρίστηκαν, παραδόθηκαν στους εθελοντές από το Ιμάτιο της Εκκλησίας που ήταν παρόντες σε όλη της διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου με φόντο τα 2.000 ρούχα που συγκεντρώθηκαν για το Ιμάτιο της Εκκλησίας

Την Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου προλόγισε ο Διονύσης Χατζηδάκης υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και πρώην δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και ο  Ανδρέας Κονδύλης, δήμαρχος Αλίμου, οι οποίο αναφέρθηκαν στη δυναμική και πολυετή φιλανθρωπική δράση της, ενώ κάλεσαν τον κόσμο να την στηρίξει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου με τον Διονύση Χατζηδάκη, πρώην δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και υποψήφιο βουλευτή στο Νότιο Τομέα της Αθήνας

Η κ. Ζησιοπούλου Λιβανίου, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την μεγάλη διάθεση προσφοράς του.

Ο Διονύσης Χατζηδάκης προλόγισε την Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου

«Κανένα πρόβλημα δε θα λυθεί πραγματικά αν δεν συμμετέχουμε όλοι στη λύση του. Μέσα από την δουλειά μου, όλα αυτά τα χρόνια, παροτρύνω τον κόσμο να κάνει ακριβώς αυτό. Να συμμετέχει. Μαζί με τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας ζητώ να συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ψηφίζουμε μαζικά, ολοκληρώνουμε την πολιτική αλλαγή!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Έμη Ζησοπούλου-Λιβανίου.

Η Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου με τον Ανδρέα Κονδύλη, δήμαρχο Αλίμου

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς η Ιωάννα Σαββοπούλου και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Με την Κατερίνα Γκακάκη

Με την κόρη της Αλεξάνδρα Λιβανίου

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσής της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events