Ραντεβού στο Graffito

Με επίσημους προσκεκλημένους γνωστούς καλλιτέχνες ο Κωνσταντίνος Ροκόφυλλος διοργάνωσε ένα λαμπερό event στο κατάστημά του Graffito, το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα, σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού, φέρνοντας έναν νέο αέρα στον χώρο του shopping

Κορίνα Στεργιάδου, Κωνσταντίνος Ροκόφυλλος, Βάσω Κολλιδά

Ένα ολοήμερο κάλεσμα διοργάνωσε ο Κωνσταντίνος Ροκόφυλλος, ιδιοκτήτης του Graffito, του πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα φέρνοντας τη φιλοσοφία, η οποία υπάρχει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, στον χώρο του shopping στην πόλη μας. Επίσημοι προσκεκλημένοι του ήταν κυρίως γνωστοί καλλιτέχνες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον οικοδεσπότη στο ξεχωριστό κατάστημά του.

Χριστίνα Αλεξανιάν, Έλενα Κελεσίδη

Το Graffito συνδυάζει στον ίδιο χώρο έπιπλα, ρούχα και αξεσουάρ για κάθε γούστο και βαλάντιo με ιδιαίτερα ροφήματα και υγιεινό φαγητό. Αυτό το ιδιαίτερο κατάστημα στην οδό Σόλωνος 34 θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε κοσμοπολίτικο, μποέμ και ταυτόχρονα εξωτικό, στο οποίο μπορούμε να βρούμε συγκεντρωμένα ό,τι ακριβώς φανταζόμαστε.

Γιώργος Ντάβλας, Σόλων Τσουνής

Οι χώροι του απλώνονται σε 450 τ.μ., όπου έχετε στη διάθεσή σας σοφιστικέ ρούχα και αξεσουάρ μέχρι είδη σπιτιού, άνετα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, παιδικά ρούχα ακόμη και είδη για κατοικίδια όλα αντικατοπτρίζουν στη φιλοσοφία τους μία urban αισθητική που προσαρμόζεται ιδανικά με τη σύγχρονη αστική ζωή

Μέμος Μπεγνής, Άντζελα Ευριπίδη

Tην επίσκεψή σας έρχεται να συμπληρώσει το café στην είσοδο του καταστήματος, όπου μπορείτε να απολαύσετε αρωματικό καφέ από μικρές φάρμες της Κολομβίας και της Βραζιλίας, ελληνικά ροφήματα και φυσικούς χυμούς, vegan raw γλυκά, υγιεινά σνακ και πιάτα ιδανικά για ένα ελαφρύ γεύμα.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ελένη Γεωργακάκη, Ρένος Ρώτας

Τζένη Μπότση, Μάκης Πατέλης

Τζώρτζης Ντέλης, Αντώνης Λουδάρος

Κορίνα Στεργιάδου, Βάσω Κολλιδά

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events