Στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου: Η Νατάσα είναι εδώ…

Και οι καλλιτεχνικές βραδιές συνεχίζονται στο MEGA...  έτσι σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ το λαϊκό τραγούδι έχει την τιμητική του και η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, θα μας κρατήσει συντροφιά ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ θα απολαύσουμε μια ακόμα ξεχωριστή βραδιά στο MEGA με μουσική και τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Προσκεκλημένη είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού με πολυάριθμες δισκογραφικές διακρίσεις, η οποία έρχεται «Στο σπίτι» για να μας μαγέψει με την ερμηνεία της.

«Μια κόκκινη γραμμή», «Έντεκα παρά», «Τις δύσκολες στιγμές», «Αν υπάρχει παράδεισος», «Φεγγάρι μου», «Σου βάζω δύσκολα», «Χαρτοπόλεμος», «Άστα όλα κι έλα», «Δίπλα σε σένα» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης Νατάσας περιλαμβάνονται στο ρεπερτόριο που έχει επιλεγεί ειδικά για την εκπομπή.

Επίσης, η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου θα βρεθεί δίπλα της αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Στην παρέα θα είναι και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος έχει γράψει για την Νατάσα τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Τέλος, ένας ακόμα αγαπημένος φίλος, ο Παντελής Καναράκης θα δώσει στη μουσική αυτή συνάντηση μια διαφορετική νότα με το χιούμορ του.

Την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA το λαϊκό τραγούδι έχει την τιμητική του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events