Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία»

Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα ήταν διάχυτο στην όμορφη εκδήλωση, που διοργάνωσε το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του, σηματοδοτώντας έτσι και επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο: Τιμ Ανάνιάδης, Δημήτρης Μπραζάς, Χριστίνα Παπαθανασίου, Μαρία Κουτζαμπάση

Ήταν μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη χριστουγεννιάτικες μελωδίες, εντυπωσιακά στολίδια αλλά και πολλούς φίλους του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, οι οποίοι και φέτος έδωσαν το «παρών» στη φωταγώγηση του περίφημου χριστουγεννιάτικου δέντρου, που αποτέλεσε και τον πρωταγωνιστή της όλης εκδήλωσης.

H Χριστίνα Παπαθανασίου με την κόρη της, Μαρία Καλλιτσάντση

Έτσι αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια χρησιμοποιήθηκαν για τον στολισμό του πανύψηλου έλατου, που δεσπόζει στο lobby, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και εξάπτοντας τη φαντασία των παιδιών που με θαυμασμό το περιεργάζονταν.  Οι χαρούμενες μελωδίες από την χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Θεμιστοκλής» προσέθεταν μια ακόμα εορταστική νότα στην γιορτινή ατμόσφαιρα.

Άννα Αγγελικούση, Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη

Στην υποδοχή συναντήσαμε τους Τιμ Ανανιάδη, Χριστίνα Παπαθανασίου, Γρηγόρη Λιασίδη και Αννέτα Σβορώνου, οι οποίοι μαζί το υπόλοιπο προσωπικό του ξενοδοχείου μας εισήγαγαν στο εορταστικό κλίμα.

H Μάγδα Μπαλτογιάννη με τη νύφη της Aline Μπαλτογιάννη

Εκεί βρέθηκαν και εθελοντές της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα», οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο της οργάνωσης. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο.

Χριστίνα Παπαθανασίου, Γρηγόρης Λιασίδης, Αννέτα Σβορώνου, Τιμ Ανανιάδης

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, συνεχίζουν και φέτος τις φιλανθρωπικές ενέργειες. Από 1/12/2019 και για τους επόμενους 4 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη του έργου της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα».

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Μαρία Κουτζαμπάση

Το «Ελίζα» είναι μία εξειδικευμένη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, με μοναδικό σκοπό την προστασία των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή / και παραμέληση σε όλη την Ελλάδα.

Χριστίνα Παπαθανασίου, Ντόρα Καλλιτσάντση

Αναστασία Άγγλου, Αλέξανδρος Λεμονής

Απόστολος και Μαρία Δοξιάδη

Η παιδική χορωδία Εκπαιδευτικού Οργανισμού «Θεμιστοκλής»

Αλεξάνδρα και Σοφία Μαμιδάκη

Τιμ Ανανιάδης, Μαρίνα Καρέλλα, Χριστίνα Παπαθανασίου

Το ξενοδοχείο είχε ετοιμάσει πολλά happenings για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του

Το ξενοδοχείο είχε ετοιμάσει πολλά happenings για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του

 

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events