Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία μας παρουσιάζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του

Το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μεγάλης Βρεταννίας έλαμψε και έτσι το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο και αυτή τη χρονιά στο ιστορικό ξενοδοχείο.

O γενικός διευθυντής Hom Parviz και η Χριστίνα Παπαθανασίου διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων

H καθιερωμένη και αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κοινού σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα. Το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μεγάλης Βρεταννίας έλαμψε και έτσι το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο και αυτή τη χρονιά στο ιστορικό ξενοδοχείο.

Χριστίνα Παπαθανασίου, Hom Parviz, Αννέτα Σβορώνου

Η εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου, οι αστραφτερές γιρλάντες, τα περίτεχνα στολίδια και τα περισσότερα από 20 χιλιάδες λαμπάκια που περιστοιχίζουν το πανύψηλο έλατο δημιουργούν ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό.

Το εντυπωσιακό δέντρο της Μεγάλης Βρεταννίας με τα 20.000 και πλέον λαμπάκια

Μπορεί αυτή τη φορά να μην ήταν εφικτό να παρευρεθούν οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες και το εντυπωσιακό lobby να μην πλημμύρισε με τις χαρούμενες μελωδίες από τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας, όμως ο σκοπός της φωταγώγησης διατήρησε το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Ο γενικός διευθυντής Hom Parviz και η Χριστίνα Παπαθανασίου διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων βρίσκονταν στην υποδοχή κατά τη διάρκεια της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέλος μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, φέτος θα υποστηρίξει την περιοχή των Σερρών, η οποία έχει πληγεί βαριά από την πανδημία του Covid-19.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέλος μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, φέτος θα υποστηρίξει την περιοχή των Σερρών, η οποία έχει πληγεί βαριά από την πανδημία του Covid-19. Πιο συγκεκριμένα, από 01/12/2020 και για τους επόμενους 7 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με σκοπό τη συνεισφορά στις ανάγκες της μονάδας για ιατρικό εξοπλισμό.

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events