«U.n.I» (You & I): 50 celebrities ερμηνεύουν το τραγούδι του γιου και της εγγονής του Ρότζερ Μουρ για τους σκοπούς της UNICEF

Ο γιος του διάσημου Ρότζερ Μουρ, Τζέφρι Μουρ, μαζί με την κόρη του Άμπρα βρίσκονται πίσω από την παραγωγή του τραγουδιού U.n.I (You & I) στο οποίο συμμετέχουν 50 celebrities. Το τραγούδι λανσαρίστηκε επίσημα στις 29 Νοεμβρίου προκαλώντας μεγάλη αίσθηση και πωλείται online. Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για τους σκοπούς της UNICEF, πρεσβευτής της οποίας για πολλά χρόνια υπήρξε αείμνηστος Βρετανός ηθοποιός.

Ο Τζέφρι Μουρ με την κόρη του Άμπρα, βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του U.n.I (You & I), όπου όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα δοθούν για τους σκοπούς της UNICEF.

Το U.n.I (You & I) είναι ένα τραγούδι του Τζέφρι και της Άμπρας Μουρ, γιου και εγγονής του αείμνηστου Ρότζερ Μουρ, οι οποίοι επιμελήθηκαν και το εκπληκτικό video clip που το συνοδεύει. Ο σκοπός της δημιουργία του  είναι να συγκεντρωθούν χρήματα (το τραγούδι πωλείται online μέσω του website www.rogermoorecharitysong.org. ) που θα δοθούν για τους σκοπούς της UNICEF, ένας οργανισμός, τον οποίο ο αγαπημένος μας σταρ και διάσημος για την ερμηνεία τους ως Τζέιμς Μποντ, είχε υποστηρίξει με μεγάλο πάθος για πολλά χρόνια.

Στο τραγούδι συμμετέχουν περισσότεροι από 50  celebrities και προσωπικότητες από διάφορους χώρους όπως για παράδειγμα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο Λίαμ Νίλσον, ο Μάικλ Κέιν, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Τζόαν Κόλινς, Πάρις Χίλτον…, οι οποίοι ερμηνεύουν στίχους προς τιμήν του αγαπημένου τους φίλου Ρότζερ Μουρ αλλά και προκειμένου να υποστηρίξουν τα παιδιά της UNICEF. Όλοι οι σταρ που συμμετέχουν έχουν ήδη ανεβάσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media το  website, www.rogermoorecharitysong.org προκειμένου να διαφημίσουν το τραγούδι και να παροτρύνουν τους followers τους να το αγοράσουν.

Στιγμιότυπο από video clip, στο οποίο συμμετέχουν 50 celebritie. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του U.n.I (You & I) θα δοθούν για τους σκοπούς της UNICEF

To U.n.I (You & I) λανσαρίστηκε επίσημα σήμερα 29 Νοεμβρίου μέσω μιας παγκόσμιας καμπάνιας. Αξίζει να αναφερθεί πως οι δημιουργοί του ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον οργανισμό «The World’s Big Sleep Out», ο οποίος σχετίζεται άμεσα με τη Unicef. Μάλιστα στις 7 Δεκεμβρίου ο συγκεκριμένος οργανισμός θα διοργανώσει ταυτόχρνα μια μεγάλη εκδήλωση σε 60 πόλεις ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της πλατείας Trafalgar και της Times Square έχοντας στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για τους άστεγους και να υποστηρίξει τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη σε όλη την υφήλιο. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν στις 60 πόλεις μεγάλες γιγαντοοθόνες θα προβάλλουν το τραγούδι U.n.I (You & I).

Ο Ρότζερ Μουρ με τον γιο του, Τζέφρι.

Ο Τζέφρι Μουρ είναι το δεύτερο παιδί του αείμνηστου Βρετανού ηθοποιού (ο οποίος έχει ακόμα μια κόρη την Ντέμπορα και έναν γιο τον Κρίστιαν) από τον γάμο του με την Ιταλίδα ηθοποιό Λουίζα Ματιόλι. Ο Τζέφρι ακολούθησε στην αρχή καριέρα ηθοποιού, μάλιστα εμφανίστηκε σε κάποιες ταινίες στο πλευρό του πατέρα του, ενώ στη συνέχεια έγινε παραγωγός αλλά και επιχειρηματίας στο χώρο των εστιατορίων. Μάλιστα ανάμεσα στα εστιατόρια που διατηρεί στο Λονδίνο συγκαταλέγεται και το Hush στην αριστοκρατική περιοχή Μέιφερ.

H εγγονή του αείμνηστου Βρετανού ηθοποιού Άμπρα Μουρ, είναι η μεγαλύτερη κόρη του γιου του, Τζέφρι Μουρ και της συζύγου του Λούλου.  Η Άμπρα έχει μεγαλώσει στην Ελβετία και σήμερα εργάζεται ως ηθοποιός και παραγωγός στο πλευρό του πατέρα της. Είναι γνωστή για την ταινία του 2017 «And The Winner Isn’t», όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός και παραγωγός.

Ο Τζέφρι Μουρ με τη σύζυγό του Λούλου τις κόρες του, Άμπρα και Μια, τον διάσημο πατέρα του Ρότζερ Μουρ και την τέταρτη σύζυγό του, Κριστινα Θολστρουπ.

Αξίζει να αναφερθεί πως η οικογένεια ο Τζέφρι Μουρ η σύζυγός του Λούλου και κόρες του Άμπρα και Μία λατρεύουν την Ελλάδα, την οποία επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο, και έχουν πολλούς και αγαπημένους Έλληνες φίλους.

Πατέρας και κόρη, Τζέφρι και Άμπρα Μουρ

Λίγα λόγια για το «U.n.I» ένα τραγούδι για κάθε γενιά!

Το «U.n.I» είναι αφιερωμένο στον Ρότζερ Μουρ, ο οποίος διετέλεσε πρεσβευτής της UNICEF από  το 1991 έως τον θάνατό του το 2017. Το τραγούδι πωλείται online και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της UNICEF, η οποία βοηθά εκατομμύρια παιδιά εδώ και πάνω από 70 χρόνια. Επιπλέον, η οικογένεια Μουρ παροτρύνει τον κόσμο να δωρίσει απευθείας χρήματα στον οργανισμό. Ο Τζέφρι και η Άμπρα Μουρ επέτυχαν στο συγκεκριμένο τραγούδι να συμμετάσχουν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος και όχι μόνο.

Η Άμπρα Μουρ έτρεφε λατρεία για τον αγαπημένο της παππού και συμμετείχε στην παραγωγή του τραγουδιού μαζί με τον πατέρα της Τζέφρι.

Το «U.n.I» δεν αποτελεί απλώς φόρο τιμής στον εκλιπόντα Ρότζερ Μουρ αλλά και απόδειξη για την ευγενή πρόθεση της οικογένειάς του να συνεχίσει το ανθρωπιστικό του έργο. Το τραγούδι αποτελεί μια συμμαχία πατέρας και κόρης, οι οποίοι ενώνουν τους φίλους του θρυλικού Ρότζερ Μουρ από διάφορες γενιές για έναν ιερό σκοπό.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity