Ραντεβού στο Christmas At The Pop Up Project, με δύο μοναδικά events σε Κηφισιά & Αθήνα!

Οι δύο αγαπημένες οικοδέσποινες του The Pop up Project, Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη, υποδέχθηκαν εκπροσώπους του Τύπου και των social media σε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο brunch στο ξενοδοχείο King George, με αφορμή τα δύο μεγάλα shopping events, που θα πραγματοποιήσουν στις 8 & 9 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά και στις 16 & 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Ιλέάνα Ισμυρίδη και Φαίη Μπέη οι δημιουργοί του Christmas At The Pop Up Project

Σε πνεύμα χριστουγεννιάτικο και εορταστικό και σε μια ατμόσφαιρα που παρέπεμπε αισθητικά στην αξέχαστη ταινία Breakfast at Tiffany’s, οι δημιουργοί του The Pop up Project, και οικοδέσποινες του brunch, Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη, υποδέχθηκαν με ένα γλυκό χαμόγελο τους εκπροσώπους του Τύπου και των social media. Η μοναδική γαλάζια απόχρωση, γνωστή ως pantone 1837, που αποτελεί σήμα κατατεθέν του οίκου Tiffany’s ήταν παρούσα σε όλο τον χώρο από το πρόγραμμα του χριστουγεννιάτικου pop up μέχρι το περιτύλιγμα των δώρων.

Η Μαρία Κουτζάμπαση (διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων των King George και Μεγάλης Βρετανίας) με τις Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη

Το ιδιαίτερα αριστοκρατικό περιβάλλον του βραβευμένου με Michelin star εστιατορίου Tudor Hall στο ξενοδοχείο King George, ήταν διακοσμημένο εορταστικά από την Antoinetta Koutsouradi ενώ τα γούρια από τη Liana Vourakis και την Katerina Kamisi, που προσφέρθηκαν στις καλεσμένες, αποτέλεσαν ένα ευφάνταστο κομμάτι που συμπλήρωνε αισθητικά το κομψό art de la table.

Ιλεάνα Ισμυρίδη και Φαίη Μπέη

Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη βρήκαν ένα όμορφο και ζεστό τρόπο για να ανακοινώσουν όλα όσα ετοιμάζουν προσκαλώντας ταυτόχρονα το κοινό της Αθήνας, στο ξεχωριστό Christmas at The Pop up Project. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Φαίη και η Ιλεάνα κάνουν οι ίδιες προσωπικά το curation από τις συλλογές των 50 Ελλήνων designers & brands.

Μάγδα Λιβέρη, Στέλλα Παπαδάκη

Φέτος  το  Pop up Project θα πραγματοποιηθεί δύο φορές στους δύο πιο εμβληματικούς χώρους της Κηφισιάς και της Αθήνας, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή & το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο επιβλητικό Ballroom του αριστοκρατικού King George, εκεί που χτυπάει ο παλμός της εορταστικής Αθήνας!

Ευφροσύνη Πολυζώη, Στέλιος Καφαντάρης

Δύο υπέροχα εορταστικά σκηνικά θα στηθούν στην Κηφισιά και στην Αθήνα, στα οποία πρωταγωνιστές θα είναι οι σχεδιαστές και τα brands, όλοι συγκεντρωμένοι στο ίδιο μέρος, για το πιο διασκεδαστικό Χριστουγεννιάτικο shopping. Για άλλη μια φορά, ανάμεσα τους, αγαπημένα γνωστά ονόματα όπως Vassilis Zoulias, Liana Camba, Antonia Karra, The Artians, Nakas Concept, Bollicine Mykonos, Klotho, Wings αλλά και νεότεροι σχεδιαστές και brands με τις πιο απολαυστικές προτάσεις για δώρα.

Κατερίνα Γκαγκάκη

Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, το γνωστό Αίθριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά θα στολιστεί και θα γίνει για άλλη μια φορά τόπος συνάντησης για shopping, μουσική και ποτό. Το ίδιο θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου (που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά) στο αριστοκρατικό Ballroom του ξενοδοχείου King George, ακριβώς εκεί που χτυπάει ο παλμός της εορταστικής Αθήνας, στην πιο αριστοκρατική αγκαλιά της πλατείας Συντάγματος.

Χρυσιάνα Ανδριοπούλου

Κοντά στο μαγικά στολισμένο Pop Up Project, θα είναι ο Pepper 96,6, όπου θα κάνει ζωντανές αναμεταδώσεις μέσα από τα events μας, δημιουργώντας ακόμη πιο εορταστική ατμόσφαιρα, μέσα από τις εκπομπές των πιο αγαπημένων μας παραγωγών και τις μουσικές τους επιλογές. Ραντεβού στο Christmas At The Pop Up Project!  Είσοδος Ελεύθερη!

Μέγας χορηγός: Dyson Xορηγοί: Foltene, Bioaxis Υποστηρικτές: aqua carpatica,  Filicori

Ευφροσύνη Πολυζώη

Ζωή Πυθαρούλη, Φαίη Μπέη

Σόνια Γερολυμάτου, Φαίη Μπέη

Το όμορφο γούρι με ευχές για τις καλεσμένες που δημιούργησε η Liana Vourakis

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Αστέριος Κοστούδης δημιούργησε ένα μενού αντάξιο της περίστασης

 

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events