Πολλές ευχές για την Έφη με ένα αξέχαστο πάρτι!

Η κόρη του θρυλικού Ηλία Μαροσούλη, Έφη Μαροσούλη-Κοταρίδη, δυο σχεδόν μήνες μετά το εκπληκτικό πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλια του πατέρα της και του συζύγου της Άγγελου Κοταρίδη στο νυχτερινό κέντρο NOX, γιόρτασε στο Ζάππειο τα δικά της γενέθλια, σε μια αντίστοιχη υψηλών προδιαγραφών βραδιά που θα τη θυμόμαστε για χρόνια

Η Έφη Μαροσούλη-Κοταρίδη δέχεται τις ευχές από τον σύζυγό της, Άγγελο Κοταρίδη, ο οποίος είναι εκείνος που διοργάνωσε το αξέχαστο αυτό πάρτι για τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στο Ζάππειο με ένα φαντασμαγορικό πάρτι η Έφη Μαροσούλη-Κοταρίδη με προσκεκλημένους: επιχειρηματίες, εφοπλιστές, πολιτικούς, καλλιτέχνες, ανθρώπους της μόδας και της δημοσιογραφίας. Η εορτάζουσα γιόρτασε με μεγάλο κέφι και έχοντας στο πλευρό της συγγενείς και αγαπημένους φίλους τα 50 της χρόνια, μια ιδιαίτερα σημαντική επέτειο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Ήταν μια αξέχαστη βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πολλά χρόνια.

Η Έφη Μαροσούλη-Κοταρίδη με την εντυπωσιακή τούρτα, δημιουργία Miss Mary

Η κόρη του θρυλικού Ηλία Μαροσούλη (πρόκειται για έναν ευφυέστατο και πολυτάλαντο άνθρωπο που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον καλλιτεχνικό, θεατρικό και επιχειρηματικό χώρο), δυο σχεδόν μήνες μετά το εκπληκτικό πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλια του πατέρα της και του συζύγου της Άγγελου Κοταρίδη στο νυχτερινό NOX, το οποίο ανήκει στην οικογένειά της, γιόρτασε στο Ζάππειο τα δικά της γενέθλια σε μια αντίστοιχα υψηλών προδιαγραφών βραδιά με ωραία ατμόσφαιρα και πολλές εκπλήξεις.

Το περιστύλιο του Ζαππείου είχε διακοσμηθεί με όμορφα γλυπτά και λουλούδια, ενώ ο ιδιαίτερος φωτισμός στις αποχρώσεις κυρίως του ροζ σε συνδυασμό με το παιχνίδι των laser έδινε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην όλη βραδιά. Στην είσοδο συναντήσαμε όμορφα κορίτσια ντυμένα στα ροζ, ενώ ένα stand με χρυσά και ασημένια μπαλόνια αποτελούσε το καλύτερο σημείο για να φωτογραφηθούν οι καλεσμένοι και να έχουν μια αναμνηστική φωτό από το πάρτι.

Στα deck ο μοναδικός DJ Αντώνης Δημητριάδης είχε στήσει την κονσόλα του πάνω από μια διάφανη προθήκη με ένα εκπληκτικό γλυπτό του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Richard Orlinski, που απεικόνιζε ένα πάνθηρα.

Η Έφη Μαροσούλη-Κοταρίδη δέχεται τις ευχές από τον σύζυγό της, Άγγελο Κοταρίδη, ο οποίος είναι εκείνος που διοργάνωσε το αξέχαστο αυτό πάρτι για τα γενέθλιά της

Η εορτάζουσα μας υποδέχτηκε ντυμένη με ένα λευκό λαμπερό φόρεμα σε λιτή γραμμή έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο Άγγελο Κοταρίδη, ο οποίος ήταν και εκείνος που διοργάνωσε το αξέχαστο αυτό πάρτι για τα γενέθλιά της.

Ιωάννα Μαροσούλη-Γιαννακοπούλου, Έφη Μαροσούλη-Κοταρίδη, Μάγδα Λιβέρη, Μιράντα Πατέρα

Κάποια στιγμή, στο ξεκίνημα της βραδιάς, ο Πάνος Μαζουράκης κάλεσε την Έφη να σβήσει την εντυπωσιακή τούρτα, η οποία ήταν δημιουργία Miss Mary (Μαρία Πστέρα-Τσάνου), ενώ εκείνος της τραγουδούσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο το happy birthday. Ιδιαίτερα συγκινημένη εκείνη έσβησε τα κεράκια στην τούρτα και αμέσως μετά έπεσε στην αγκαλιά του συζύγου της, που έσπευσε να της ευχηθεί πρώτος.

Έλενα Μπαρμπαλιά, Έλενα Καρύδη, Μαρία Μπαρμπαλιά, Έλενα Ντάβλα

Η Ελένη Φουρέιρα πήρε το μικρόφωνο και με ιδιαίτερο κέφι κήρυξε επίσημα την έναρξη του πάρτι και του χορού, το οποίο κράτησε με αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Αντώνης Δημητριάδης έπαιξε για πολλές ώρες ακούραστα φοβερή μουσική ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους. Τον εξαιρετικό μπουφέ  επιμελήθηκε το Five Senses, ενώ τα γλυκά που προσφέρθηκαν ήταν από τη Miss Mary.

Ντόζια Κουρούπη, Ελένη Σαραντίτη-Πατσέα

Μαρία, Συλβάνα και Μιράντα Νίκα

Ελένη Φουρέιρα, Ιωάννα Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Σούλα Λιάκου, Σουζάνα Κλεάνθους

Σμαράγδα Καρύδη, Γιώργος Ντάβλας

Μάγδα Λιβέρη, Μιράντα Πατέρα, Μαρία Μπαρμπαλιά

Η Έφη Μαροσούλη-Κοταρίδη με τις φίλες της

Ιωάννα Σρόιτερ

Η Μιράντα Πατέρα με την κόρη της,, Νταίζη Νίκα

Χάρης Βαφειάς Πέτρος Πλέσσας

Κλαίρη Σινανιώτη, Ιωάννα Μαροσούλη-Γιαννακοπούλου, Μάγδα Λιβέρη, Μιράντα Πατέρα

Γιώργος και Χάρης Ντάβλας

Στα deck ο μοναδικός DJ Αντώνης Δημητριάδης είχε στήσει την κονσόλα του πάνω από μια διάφανη προθήκη με ένα εκπληκτικό γλυπτό του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Richard Orlinski, που απεικόνιζε ένα πάνθηρα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events