21 Reasons to love Summer

Στο εστιατόριο «21» το σωματείο MDA Ελλάς διοργάνωσε bazaar & ladies lunch συγκεντρώνοντας αγαπημένες φίλες του

ΑΛΙΚΗ ΜΠΑΡΛΟΥ, ΑΛΙΚΗ ΕΜMΑΝΟΥΗΛ, ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΟΝΕΔΑ, ΛΑΝΑ ΔΑΥΙΔ, ΜΥΡΤΩ ΜΟΝΕΔΑ
Σε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, γεμάτη κέφι αλλά κυρίως διάθεση για προσφορά πραγματοποιήθηκε εχθές το «21 Reasons to love Summer» Bazaar & Ladies Lunch στο εστιατόριο «21» στην Κηφισιά για τους σκοπούς του MDA Ελλάς. Μια ολοήμερη εκδήλωση με συνεχή προσέλευση κόσμου από το πρωί μέχρι το απόγευμα, με μοναδικό στόχο να στηρίξουν το έργο του MDA. Φίλες και μέλη του MDA πραγματοποίησαν τις καλοκαιρινές τους αγορές από 21 αγαπημένα brands νέων και καταξιωμένων δημιουργών, σε ένα υπέροχο set up στο Κεφαλάρι.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ, ΛΙΖΑ ΜΕΛΑ, ΛΑΝΑ ΔΑΥΙΔ

To MDA εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στο εστιατόριο “21” και τους κυρίους Αλέξανδρο Βαρβέρη, Φίλιππο Βαρβέρη, Αλέξανδρο Έλληνα και Γρηγόρη Ψάλτη για τη ζεστή φιλοξενία & την άψογη συνεργασία. Χορηγοί Εκδήλωσης ήταν: LG Electronics Hellas, Mat Fashion. Yποστηρικτές Εκδήλωσης: The Twenty One Restaurant & Bar, Όμιλος Μπουτάρη, Coca Cola Τρία Έψιλον, Chryssinas Bakery, Doly Deli. Tα 21 καταστήματα που συμμετείχαν και στήριξαν το MDA: Amaris Art Stories, Ancient Greek Sandals, Azura, Bon Point, Casa, C’est Bon, Etoile Coral, Ioanna Kourbela, Miranta’s, Kessaris, Lalaounis, Lommer, Park House, Rotate, Sea Through, Sophia Skaperda, Stefania Frangista, Urban Owl, Vassilia, Venetia Vildiridis, Vourakis.
Η παρουσία του κόσμου στην καλοκαιρινή εκδήλωση υπήρξε ιδιαίτερα συγκηνιτκή, ενώ όλα τα έσοδά της θα διατεθούν αποκλειστικά στη δημιουργία ειδικής μονάδας νευρομυϊκών παθήσεων ενηλίκων σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας.
Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.  Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί. Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΚΑΝΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΣΣΟΥ

ΡΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΨΑΛΤΗ

ΜΑΡΙ ΓΥΠΑΡΑΚΗ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΟΥΡΛΗ, ΛΙΤΣΑ ΚΟΛΛΑΚΗ

ΛΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΕΡΣΗ ΣΚΟΥΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ, ΜΑΓΔΑ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΦΛΩΡΙΤΑ ΣΙΓΑΛΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΦΟΥΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑΤΣΟΥ

ΙΛΕΑΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΛΑΚΟΠΗΤΑ

ΑΛΙΚΗ ΕΜMΑΝΟΥΗΛ, ΕΡΡΙΚΑ ΜΕΤΑΞΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

ΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΙΛΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ

ΝΤΙΝΑ ΚΟΜΗ, ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΙΔΗ, ΚΑΘΛΙΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΙΚΗ ΜΠΑΡΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΩΜΑΙΔΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΡΣΗ ΣΚΟΥΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events