Who is Who International Awards 2022: εκλεκτοί βραβευθέντες & μια όμορφη βραδιά στη λίμνη Βουλιαγμένης

Στην ονειρεμένη τοποθεσία της Λίμνης Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Who is Who International Awards. Οι εκλεκτοί βραβευθέντες προέρχονται από διάφορους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής και τιμήθηκαν για το έργο τους και την προσφορά τους. Η βραδιά περιελάμβανε εκπλήξεις και πολλές συγκινητικές στιγμές.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου (πρόεδρος του σωματείου "Καλλιπάτειρα" και Εθνική Πρέσβυς στο Συμβούλιο της Ευρώπης) αγκαλιά με τις εγγονές της, Κατερίνα και Ζοζεφίνα, παραλαμβάνει το βραβείο της υπό το βλέμμα των παρουσιαστών Σωτήρη Πολύζου και Μαρίας Νικόλτσιου.
Κρατώντας το βραβείο στα χέρια τους,  ένα υπέροχο μαρμάρινο γλυπτό που αναπαριστά της Νίκη, οι βραβευθέντες των βραβείων Who is Who International Awards αποχωρούσαν ιδιαίτερα συγκινημένοι από τη μεγάλη σκηνή που είχε στηθεί με φόντο τη Λίμνη Βουλιαγμένη.

Σωτήρης Πολύζος, Κατερίνα Παναγοπούλου, Μαρία Νικόλτσιου

Η γλυκιά φθινοπωρινή βραδιά ήταν ένας ακόμα πολύτιμος σύμμαχος στο πλευρό των διοργανωτών. Οι προσκεκλημένοι έμειναν έως αργά απολαμβάνοντας την όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά και την καλή μουσική, αφού η εντυπωσιακή Φωτεινή Δάρρα με τη συνοδεία στο πιάνο του συζύγου της Γιώργου Παπαχριστούδη αποτέλεσαν την ωραιότερη παρέα ερμηνεύοντας μοναδικές επιτυχίες.

Ο Σωτήρης Πολύζος, η Βίκυ Παπαγεωργοπούλου (αντιπρόεδρος των βραβείων Who Is Who), η βραβευθείσα Μιμή Ντενίση και ο Δημήτρης Γκόρης (πρόεδρος των βραβείων Who Is Who)

Ο πρόεδρος των Who is Who International Awards, Δημήτριος Γκόρης, και η αντιπρόεδρος, Βίκυ Παπαγεωργοπούλου, ήταν εκείνοι που καλωσόρισαν τους καλεσμένους και κήρυξαν την έναρξη της βραδιάς. Στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε παρέλασαν, εκτός των βραβευθέντων, προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και πολιτικού χώρου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου με τον Σταύρο Ξαρχάκο, τη σύζυγό του Ηρώ Σαϊα και την Αγάπη Βαρδινογιάννη

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Μαρία Νικόλτσιου και ο Σωτήρης Πολύζος, το μενού επιμελήθηκε ο Σωτήρης Ευαγγέλου, ενώ τα κρασιά προέρχονταν από το οινοποιείο Μπαραφάκα.

Ο Δημήτρης Γκόρης παραδίδει το βραβείο στον Νίκο Χατζηνικολάου

Οι καλεσμένοι φεύγοντας πήραν μαζί τους και τα υπέροχα δώρα των διοργανωτών: τα γευστικά σοκολατάκια του Ευάγγελου Χασιώτη, τις κρέμες προσώπου από τη Zartaux Dermacosmetics, καθώς και τη διάσημη κρέμα La Vie En Rose της Δήμητρας Κατσαφάδου.

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας παραδίδει το βραβείο στον πλαστικό χειρουργό Dr. John Anastasato

Ανάμεσα στους βραβευθέντες και η αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και πτυχιούχος χημικός, Δήμητρα Κατσαφάδου. Μαζί της στη φωτό τα αδέλφια της, Κυριάκος Μαλακοδήμος (διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας La Vie en Rose) και Νικόλας Μαλακοδήμος (πρόεδρος της εταιρείας)

Ο επιχειρηματίας Ανδρέας Χριστοδουλίδης παραλαμβάνει το βραβείο του

Ανάμεσα στους βραβευθέντες και η Πέννυ Γριβέα, διευθύνουσα σύμβουλος στην εταιρεία Managing Director at Rituals Cosmetics UK & IE

Η Τζίνα Σεντούκα, CEO της Red design consultants με το βραβείο της

ΗΗ αντιπρόεδρος του ΞEEκ αι πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ζακύνθου, Χριστίνα Τετράδη, παραλαμβάνει το βραβείο της από τον Βουλευτή Απόστολο Πανά

Μάγδα Λιβέρη, Κατερίνα Παναγοπούλου

Ανδρέας και Τζέλα Χριστοδουλίδη

Η πριγκίπισσα Maja Von Hohenzoll με το βραβείο της

Η Φωτεινή Δάρρα

Μάγδα Λιβέρη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Μαρία Νικόλτσιου, Έμη Λιβανίου

Τζώρτζια Αλιμπέρτη, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αλίς Δικαίου, Μαρία Μπαρμπαλιά, Αλεξία και Χριστίνα Βρακά

Βλασω Τσίντζου, Οδύσσεια Κωνσταντούρα

Ευάγγελος Χασιώτης, Αμαλία Χατζηευθυμίου

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με τον αδελφό της, Νικόλα Μαλακοδήμο (πρόεδρο της εταιρείας La Vie en Rose)

Την Κατερίνα Ντεληδήμου, διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Softex, βράβευσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργιος Κώτσηρας

Η Κατερίνα Παναγοπούλου με τις κούκλες και πανύψηλες εγγονές της

Photo: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Events