Επίδειξη MI-RŌ: Army of Glam

Στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week οι ΜΙ-RO μας παρουσίασαν τη νέα κολεξιόν τους για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019, η οποία είναι εμπνευσμένη από την αίγλη της δεκαετίας του '80.

Δημήτρης Μαστρόκαλος, Ελένη Μενεγάκη, Γιάννης Ράπτης

Το σχεδιαστικό δίδυμο των Δημήτρη Μαστρόκαλου & Γιάννη Ράπτη ή αλλιώς οι αγαπημένοι μας ΜΙ-RO εντυπωσίασε για ακόμη κερδίζοντας το χειροκρότημα των 500 και πλέον καλεσμένων τους για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν τους, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

Ρούλα Λινάτσα, Χάλα Χούρι, Ντέπη Σιδεράκη

Η αίγλη της δεκαετίας του ’80 –τονισμένοι ώμοι, ατελείωτα πόδια, αιχμηρά ντεκολτέ, σεξαπίλ υψηλών εντάσεων– είναι το κύριο γνώρισμα της νέας σχεδιαστικής περιπέτειας των MI-RŌ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019.

Γιάννης και Δημήτρης Πατέρας, Μαριάννα Τραυλού, Νένη Δούκα-Πατέρα, Νίκος Κούλης

Όξινα παστέλ και νέον αποχρώσεις, δραματικό –αλλά ποτέ τραγικό– μαύρο, shocking κόκκινο σε μάτ και αστραφτερές ματιέρες, αλλά και εκρήξεις απο τούλινα βολάν επαναφέρουν στο σήμερα τις ηρωίδες του Guy Bourdin , του Helmut Newton και του Chris Von Wangenheim. H διάθεση είναι σαφής #neverendingglam.

Δημήτρης Μαστρόκαλος, Δέσποινα Βανδή, Γιάννης Ράπτης

Την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο Νικόλας Γεωργίου. Τα ειδικά σχεδιασμένα για την βραδιά υποδήματα του show ήταν απο την εταιρία Sante. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την νέα premium vodka Stoli Gold, που επέλεξε το show των σχεδιαστών για να κάνει την πρώτη εμφάνισή της στο ελληνικό κοινό.

Φίλιππος Τσαγκρίδης

Γιάννης Ράπτης – Τζίνα Αλοιμόνου – Δημήτρης Μαστρόκαλος

Γιάννης Ράπτης, Τόνια Σωτηροπούλου, Δημήτρης Μαστρόκαλος

Δημιουργία MI-RO

Δημιουργία MI-RO

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

 

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion