Η σχεδιάστρια Marina Raphael εγκαινιάζει το πρώτο Pop-Up κατάστημά της

Η νεαρή Ελληνο-Αυστριακή δημιουργός εγκαινίασε στην καρδιά της Κηφισιάς ένα εντυπωσιακό concept store, το οποίο φιλοξενεί τις συλλογές με τσάντες του brand της «Marina Raphael». Η Pop-Up boutique θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά το brand και να ζήσουμε μια λαμπερή shopping εμπειρία με γιορτινά δρώμενα!

H σχεδιάστρια Marina Raphael στο νέο Pop-Up store

Η σχεδιάστρια Marina Raphael εγκαινίασε το πρώτο Pop-Up κατάστημα του διεθνούς ομώνυμου brand της. Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, η νεαρή Ελληνο-Αυστριακή δημιουργός προσέφερε την αποκλειστική εμπειρία ενός αυθεντικού concept store στην οδό Παναγίτσας 1, στην καρδιά της Κηφισιάς.

Γιώργος και Ανούσκα Ραφαήλ

Ακολουθώντας την υψηλή αισθητική της σχεδιάστριας, το κατάστημα ήταν διακοσμημένο εσωτερικά και εξωτερικά με πάνω από ένα εκατομμύριο κρύσταλλα Swarovski, αντανακλώντας τη μοναδικότητα των αντικειμένων και την εκλεπτυσμένη φιλοσοφία του brand.

Χάλα Χούρι, Ανούσκα Ραφαήλ

Χαριτωμένες φιγούρες ζωντανών θάμνων υποδέχονταν τους καλεσμένους, δίνοντας μία πρωτότυπη και χαρούμενη νότα στα εγκαίνια. Στο κατάστημα παρουσιάζεται η πολυτελής συλλογή Nostalgia FW19 η οποία συνοδεύεται από πέντε αποκλειστικές τσάντες της Holiday Collection, μιας collection που παρουσιάστηκε μαζί με πέντε total black outfits του διακεκριμένου Έλληνα σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Christos Costarellos.

Νινέττα Βαφειά, Χριστιάννα Καίσαρη

Επίσης στην Pop-Up boutique προσφέρεται και η μοναδική δυνατότητα personalization στις τσάντες Marina Raphael με την ενσωμάτωση αρχικών με κρύσταλλα Swarovski. Ήδη από το ξεκίνημά της, η Marina είχε ως στόχο την δημιουργία κομματιών που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και τη διαχρονική τους αξία.

Γιώργος Ραφαήλ, Έτα Σαμαρά, Γιώργος Ντάβλας

Τιμώντας την οικογένεια και τις ρίζες της οικογένειας Swarovski, ενσωματώνει πολύτιμες κρυστάλλινες λεπτομέρειες σε όλα τα σχέδια της. Στη φετινή εορταστική περίοδο μας καλωσορίζει να μοιραστούμε μαζί της το όραμά της. Η Pop-Up boutique θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά το brand και να ζήσουν μια “λαμπερή” shopping εμπειρία με γιορτινά δρώμενα και μουσικά happenings!

Έλενα και Μαριάννα Φλωρίδη

Ζέττα Αντσακλή, Άννυ Πετράκη

Η σχεδιάστρια Marina Raphael με τη Μαριάννα Τσουρεκά

Λένα και Γεωργία Σαμαρά, Γιώργος Ραφαήλ

Αρετή Δαλακούρα

Έμιλυ Βαφειά, Ταμάρα Ζέιν

Αλεξία Βαρδινογιάννη, Ανούσκα Ραφαήλ

Γωγώ και Χριστίνα Τσατσάκη

Ingrid Incisa di Camerana, Μαριάννα Σταφυλοπάτη

Νινέττα Βαφειά, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου

Γιώργος Ραφαήλ, Νότης Μπερνίτσας

Ιωάννα Τσικοπούλου, Ανούσκα Ραφαήλ

Μαριάννα Τσουρεκά, Ξένια Πίττα

Ανούσκα Ραφαήλ, Έτα Σαμαρά, Αρετή Δαλακούρα

Μαρία Ξανθάκου, Άνθεια Βλητίδη

Χαρά Ξυλά, Ανούσκα Ραφαήλ

Στεφανία και Αντωνία Βαϊδάνη

Οι δημιουργίες της Marina Raphael

Άποψη από το Pop-Up store

Άποψη από το Pop-Up store

 

Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion