Παρουσίαση της Συλλογής Ingrid Spetses Couture Sandal Collection

Διοργανώθηκε ένα υψηλών προδιαγραφών κάλεσμα στο Zonars

Η Ingrid Incisa di Camerana παρουσίασε στο Zonars την πρώτη της συλλογή Ingrid Spetses Couture Sandal Collection και το “παρών” έδωσαν οι πιο κομψές Αθηναίες.

Η σχεδιάστρια Ingrid Incisa di Camerana με την Έτα Παγίδα-Σαμαρά

Ο χώρος της υποδοχής του εστιατορίου είχε γεμίσει από τα εντυπωσιακά χειροποίητα σανδάλια της Ιταλίδας σχεδιάστριας, τα οποία κέρδισαν τις εντυπώσεις μας με τα φωτεινά χρώματα, τα πολύτιμα υλικά και τα λαμπερά κρύσταλλα Swarovski. Πηγή έμπνευσής της συλλογής είναι οι Σπέτσες, το αγαπημένο νησί της Ιταλίδας σχεδιάστριας που δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένη με την Ελλάδα και Spetsiota at heart! Και ως απόδειξη: η collection είναι κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από δεξιοτέχνες τεχνίτες μας. Το σήμα κατατεθέν της συλλογής, είναι το «τυχερό» peperoncino (κόκκινη πιπεριά), το οποίο έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση, «ντύνοντας» εξ’ ολοκλήρου τους πολυτελείς χώρους του Zonars στα κόκκινα και φέρνοντας γούρι στους προσκεκλημένους. Στο πλευρό της Ingrid βρισκόταν η Έτα Σαμαρά αλλά και διάφορες ακόμα στενές της φίλες, στις οποίες η Ingrid Spetses Couture Sandal Collection οφείλει το όμορφο όνομά της.

Βάσω Φειδάκη, Ράνα Ζέιν, Μάγδα Μπαλτογιάννη, Χάλα Χούρι

Ζέττα Αντσακλή, Μαριάννα Σταφυλοπάτη

Χαρά και Αναστασία Καίσαρη

Μαρίνα Ραφαήλ

Έτα Σαμαρά, Ράνα Ζέιν

Αρετή Δαλακούρα, Νάντια Θεοχαράκη

ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΗΣ

Η Ingrid Incisa di Camerana με τους γιους της,Giangiacomo και Ludovico

Κομψά, κοσμοπολίτικα και άκρως καλοκαιρινά, τα σανδάλια Ingird Spetses, φέρουν τα χαρακτηριστικά της δημιουργού τους, αποπνέοντας πολυτέλεια, θηλυκότητα και λάμψη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion