Επίδειξη Βασίλη Ζούλια: αφιερωμένη στη Βερούσκα

Στο πλαίσιο της Εβδομάδα Μόδας ο γνωστός σχεδιαστής οργάνωσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά show σε ένα πανέμορφο υπαίθριο σημείο του Ζαππείου. Η επίδειξη ήταν αφιερωμένη στη Βερούσκα, τη σκυλίτσα του την οποία έχασε πρόσφατα, γι' αυτό τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα μαζί με αδέσποτα σκυλάκια από τη ζωοφιλική οργάνωση Save a Greek Stray

Ο Βασίλης Ζούλιας άνοιξε την 25η Athens Xclusive Designers Week με ένα μοναδικό show, σε ένα από τα ομορφότερα υπαίθρια σημεία του Ζαππείου, στο «δρόμο με τις γιακαράντες». Το επιβλητικό θεατρικό σκηνικό που είχε στηθεί ανάμεσα στα δέντρα, απεικόνιζε την πρόσοψη ενός κτιρίου παριζιάνικης αρχιτεκτονικής – τη μπουτίκ Maison Zoulias, όπως την είχε οραματιστεί ο σχεδιαστής.

O Βασίλης Ζούλιας με την Τόνια Φουσέκη στο φινάλε

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες και να μεταφερθούν σε μία ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. Ο Βασίλης Ζούλιας, είχε αφιερώσει την επίδειξη στην αγαπημένη του σκυλίτσα Βερούσκα, την οποία έχασε πρόσφατα.

Η Μαρίνα Βερνίκου με τη μητέρα της Ντέμη Βεζυρούλη

Με αυτή την αφορμή, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα μαζί με αδέσποτα σκυλάκια από τη ζωοφιλική οργάνωση Save a Greek Stray, τα οποία οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να υιοθετήσουν στη συνέχεια, αν το επιθυμούσαν!

Η Μαριλού Δασκαλάκη και η Μαρία Ηλιάδη με την κόρη

Σε ότι αφορά τη συλλογή, ο σχεδιαστής παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά pret a porter Maison Zoulias A/W 19-20. Μια συλλογή που είχε όλα τα αγαπημένα στοιχεία που έχουν κάνει το brand αναγνωρίσιμο όπως μοναδικά cocktail φορέματα αλλά και πολλά νέα, που ξεχώρισαν όπως ευφάνταστα παλτό, ψεύτικες γούνες σε έντονο χρώμα καθώς και κομψά σακάκια και παντελόνια δημιουργώντας υπέρκομψα office looks.

Τόνια Φουσέκη, Νιόβη Καλέργη

Στις περισσότερες δημιουργίες που παρουσιάστηκαν κυριάρχησαν τα φλοράλ στοιχεία, οι σκούρες αποχρώσεις ενώ οι καρώ λεπτομέρειες κέρδισαν τις εντυπώσεις. Τα εντυπωσιακά κοσμήματα που ολοκλήρωναν τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια ήταν Pericles Kondylatos ενώ τα ιδιαίτερα καπέλα ήταν φιλοτεχνημένα από την Κατερίνα Καρούσου.

Χρήστος Τεντόμας, Μαρκέλλος Νύκτας

Μαίρη Φιξ

Ιωάννα Σουλιώτη, Δάφνη Βαλέντε

Ξένια Κωστοπούλου, Εβελίνα Παπαντωνίου

Έλενα Ντάβλα, Βασίλης Διαμαντόπουλος

Γιόλα Μητσοπούλου, Ντέμη Βερνίκου, Αντιγόνη Ντάβλα

Στέλλα Παπαδάκη, Νίνα Λοτσάρη, Έλενα Βρεττού

Αλέξανδρος και Αλίν Παναγοπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου

Ντιάνα Σκόριτς-Βογιατζή, Γιώργος Βογιατζής

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

Στιγμιότυπο από την επιδείξη

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

Ο Βασίλης Ζούλιας στο φινάλε της επίδειξης

 

Φωτό: Studio Panoulis και Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion