Η Δέσποινα Μοιραράκη και η κολεξιόν της Desmira στην AXDW

Η γνωστή επιχειρηματίας συμμετείχε ως σχεδιάστρια για πρώτη φορά στην εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσιάζοντας την 1η χειμερινή collection F/W 2019 Desmira και κλέβοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα.

Η Δέσποινα Μοιραράκη στο φινάλε της επίδειξης
Η Δέσποινα Μοιραράκη πέρα από επιτυχημένη επιχειρηματίας μας το τελευταίο διάστημα μας έχει εκπλήξει ευχάριστα με το ταλέντο της ως σχεδιάστρια λανσάροντας τη φίρμα Desmira. Έτσι στη φετινή εβδομάδα μόδας AXDW, που φιλοξενείται στο Ζάππειο Μέγαρο, έλαβε μέρος για πρώτη φορά παρουσιάζοντας την 1η χειμερινή collection F/W 2019 Desmira.

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη

Η συλλογή περιλάμβανε πολύχρωμα βελούδα devore με μετάξι, και κιμονό με μπροκάρ ανάγλυφα υφάσματα και βραδινά outfits με πολύχρωμες παγέτες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα ρούχα της Desmira είναι άνετα, ευκολοφόρετα, ανάλαφρα, αισθησιακά και ποιοτικά.

Αννίτα Ναθαναήλ, Μαρία Καλαμάκη, Έλλη Αγγελιδάκη

 Τα παπούτσια που συνόδεψαν τα outfits των μοντέλων, ήταν πρόσφορα του οίκου Harala. Στο πλευρό της Δέσποινας Μοιραράκη ήταν τα παιδιά της και ο σύζυγος της, Γιάννης Κοντούλης, ενώ την επίδειξη παρακολούθησαν πολλοί επώνυμοι φίλοι της.

Έλενα Ντάβλα, Έλενα Κοκκαλίδου

Η ίδια δήλωσε: «Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που μου ζητήθηκε να συμμετέχω στο Athens Xclusive Designers fashion Week με τη χειμερινή collection Dermira. Αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο να προσπαθήσω περισσότερο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Γιάννης Κοντούλης, Έλενη Αντωνιάδη, Γιάννης Τουρούσης

Έλενα Βρεττού

Τάνια Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα Στραγάλη, Μαρία Κοτρώτσιου

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον γιο της Γιώργο

Αναστασία Πηλούδη, Παναγιώτα Δρασιούδη

Η Δέσποινα Μοιραράκη ανάμεσα στα μοντέλα που φορούν δημιουργίες της

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

 

Φωτό: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion