Η Ζωή Κέρος μας παρουσιάζει το fashion brand της “ZoeK”!

Η νεαρή σχεδιάστρια, η οποία συνδυάζει τη ζωγραφική με τα εντυπωσιακά military jackets, υποδέχτηκε δημοσιογράφους και φίλους στο ZoeK Pop Up Store, που φιλοξενείται στο attica στο Golden Hall, για να τους παρουσιάσει η ίδια τη νέα συλλογή του brand της "Zoek".

Χρυσούλα Κέρος, Κατερίνα Κατραμοπούλου, Γιώργος Ντάβλας, Ζωή Κέρος, Ηρώ Βαχάρη, Νάγια Χανιώτη

Η ταλαντούχα Ζωή Κέρος μας είχε δείξει τις δυνατότητές της από το 2020 όταν αναδείχθηκε νικήτρια του Best Catwalk Award στον διαγωνισμό New Designers Awards by 1664 Blanc στο πλαίσιο της 27η Athens Xclusive Designers Week. Έχοντας μεγαλώσει μέσα στη μόδα και το fashion design, μιας και η μητέρα της Χρυσούλα Κέρος διατηρεί εδώ και χρόνια επιχείρηση παραγωγής ενδυμάτων, ήταν φυσικό να ακολουθήσει και εκείνη τον όμορφο αλλά ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της μόδας. Με σπουδές στο πανεπιστήμιο Bocconi στο Μιλάνο και αφού έκανε την πρακτική της ξεκίνησε το δικό της brand με την ονομασία “ZoeK”. Η αρχή έγινε πάνω σε ένα vintage military jacket, στο οποίο η νεαρή σχεδιάστρια έκανε ένα pop art design. Αυτή ήταν η πρώτη της δημιουργία, η οποία συνδύαζε τη ζωγραφική με ένα στρατιωτικό jacket.

Η σχεδιάστρια Ζωή Κέρος με την Αγγελική Κανελλοπούλου

Έτσι, όταν η Ζωή Κέρος μας προσκάλεσε να επισκεφτούμε το ZoeK Pop Up Store, το οποίο φιλοξενείται στο attica στο Golden Hall, για να δούμε από κοντά τις ιδιαίτερες fashion δημιουργίες της φίρμας “ZoeK”, να γνωρίσουμε τη νέα συλλογή, να συνομιλήσουμε μαζί της και φυσικά να θαυμάσουμε το ZoeK jacket, … εμείς αποδεχτήκαμε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκλησή της.

Ζωή Κέρος

Η συλλογή SS22 πλαισιώνεται από καθημερινά κομμάτια όπως τη hand-embroidered organic cotton συλλογή και τα ιδιαίτερα prints που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα από τη σχεδιαστική ομάδα του ZoeK brand. Όλες οι κατηγορίες μεταξύ τους κάνουν mix & match και έχουν κοινό χαρακτηριστικό το military ύφος, ενώ τα απόλυτα ΙΤ statement jackets, είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και με κεντημένες λεπτομέρειες.

Φένια Ξενοπούλου, Ελένη Γιόκαρη

Ακριβώς όπως και η σχεδιάστρια, το brand ZoeK χαρακτηρίζεται από κοσμοπολίτικο αέρα, νεανικό ενθουσιασμό και ενέργεια. Το iconic ZoeK jacket ισορροπεί ανάμεσα στο ρομαντισμό και τη ροκ διάθεση, τη διαχρονικότητα και την πρωτοπορία, το δυναμισμό και την ήρεμη δύναμη.Το στοιχείο της βιωσιμότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το brand που χαρακτηρίζεται από οικολογική συνείδηση.

Ελένη Χατζηιωάννου-Μεταξωτού, Χρυσούλα Κέρος, Αγγελική Κανελλοπούλου

Eco-friendly και cruelty free υλικά, οργανικό βαμβάκι και οικολογικά χρώματα συνθέτουν κάθε ZoeK δημιουργία, προβάλλοντας την περιβαλλοντική συνείδηση ως βασική προϋπόθεση στο μέλλον της μόδας.

Εύα Βλαχάβα, Μαρία Κολλιάτσα

Ανακαλύψτε το brand ZoeK στo ZoeK pop up store στο attica Golden Hall έως και το Σάββατο 9 Απριλίου 2022. ZoeK Pop Up Store: attica Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι 151 23) Eshop: madebyzoek.com

Το εντυπωσιακό ZoeK jacket

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion