Η Zeus+Δione παρουσίασε τη νέα συλλογή Γουριών 2020

Το αγαπημένο ελληνικό brand με τη διεθνή ακτινοβολία παρουσίασε τη συλλογή γουριών του για τη νέα χρονιά στο GB Corner Gifts and Flavors Store, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Στο πλευρό του βρέθηκαν σημαντικές και αυτοδημιούργητες γυναίκες, εκπροσώποι διαφορετικών δεκαετιών.

Οι δημιουργοί του brand Zeus+Δione, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Δήμητρα Κολοτούρα

Με οικοδέσποινες τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τη Δήμητρα Κολοτούρα, το αγαπημένο μας brand Zeus+Δione όπως κάθε χρόνο παρουσίασε τη νέα συλλογή Γουριών 2020, έχοντας στο πλευρό της σημαντικές και αυτοδημιούργητες γυναίκες, εκπροσώπους διαφορετικών δεκαετιών.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι και Δήμητρα Κολοτούρα

Οι γυναίκες αυτές αποτελούν πηγή έμπνευσης για το ελληνικό brand που η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο GB Corner Gifts and Flavors Store, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Πλήθος κόσμου είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τη νέα συλλογή και συνομιλήσει με τις co-founders της Zeus+Δione.

Ελίνα Αρβανιτάκη-Φέσσα, Ιωάννα Σακελλαρίου και Δήμητρα Κολοτούρα

Η μικρή θεότητα του γουριού είναι το ψηφιδωτό σύμβολο της εισόδου του σπιτιού των Δελφινιών στο ιερό νησί της Δήλου όπου οι πρόγονοι μας χρησιμοποιούσαν για πάνω από 1000 χρόνια εκφράζοντας τις ελπίδες για την προστασία και ευημερία ολόκληρου του πολιτισμού μας.

Νάντια Θεοχαράκη, Λάνα Δαυίδ

Μέρος των εσόδων προσφέρεται στην υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών που πραγματοποιούν δράσεις για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ζέττα Αντσακλή, Δημητα Κολοτούρα, Αντωνία Καρρά και Τέτη Μιχαλαριά

Τη συλλογή των γουριών της Zeus+Δione μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα λιανικής • Zeus+Δione Flagship Store, Βουκουρεστίου 6 • GB Corner Gifts and Flavors Store, Hotel Grande Bretagne, Σύνταγμα • Attica Stores Kαι online, στο eshop της Zeus+Dione • zeusndione.com

Κωστάντζα Κωνσταντακοπούλου

Μαρίλια Βαζαίου, Ρένα Κωνσταντακοπούλου

Κριστη Τσολακάκη Χατζηνικολαου και Άννυ Πετράκη

Χριστίνα Παπαθανασίου, Λιασίδης Γρηγόρης

Μυρτώ Αναστασοπούλου, Ιλεάννα Μακρή, Δήμητρα Κολοτούρα

Ρένα Κωνσταντακοπούλου, Ελένη Παναγιωταρέα

Μαρίζα Φασιανού, Ευγενία Χριστοδουλάκου, Μέτα Πανιάρα, Τιτίνα Πατέρα

Ελίνα Βασιλάκη, Μιμίκα Κολοτούρα

Μάχη Σπανού, Μαριάννα Τουρνικιώτη

Ξενια Καζολη και Αγγελική Γκούσκου

Βαλέρια Ταραντο, Θανια Ιορδανίδου, Αθηνά Dementas

Βαλέρια Ταράντο, Χριστιάννα Μοιρα και Δήμητρα Κολοτούρα

 

Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion