Ο οίκος Castaner παρουσίασε την SS18 Collection

Οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και την capsule συλλογή που προέκυψε από την συνεργασία του οίκου με τον Manolo Blahnik

Με ένα jazz party το διάσημο ισπανικό brand, παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή του στο κατάστημα Digalakis στην Κηφισιά (Παναγίτσας 6) .

Κατερίνα Γερονικολού, Βασίλης Διγαλάκης, Κατερίνα Ευαγγελινού

Πιστές φίλες του οίκου Castaner, παρουσιάστριες, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, μοντέλα, stylists και όχι μόνο… είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να δοκιμάσουν τα μοδάτα σχέδια της SS18, τα οποία έχουν ως πηγή έμπνευσής τους την κομψότητα και τα ζωηρά χρώματα της Γαλλικής Προβηγκίας. Πρωταγωνίστρια της βραδιάς για μια ακόμα φορά το iconic σχέδιο Carina. Οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και τη capsule συλλογή που προέκυψε από την συνεργασία του οίκου με τον διάσημο σχεδιαστή Manolo Blahnik για τον εορτασμό των 90 χρόνων της Castaner. Ο συνδυασμός της πολυτελούς υπογραφής του Manolo Blahnik με την παραδοσιακή ισπανική αισθητική και την ανυπέρβλητη τεχνογνωσία για την κατασκευή espadrilles του οίκου, οδήγησαν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Espadrilles από καραβόπανο ή σατέν, σε έντονα χρώματα, με τακούνι ή χωρίς είναι τα iconic σχέδια που προτείνει ο σχεδιαστής.

Ευγενία Μανωλίδου, Μαρία Μπεκατώρου

Στέλλα Μέλιγκαν, Ζοζεφίν Γουέντελ

Αντωνία Καλλιμούκου, Τζώρτζια Συναχέρη

Νίκη Γιαβρόγλου, Έλενα Ντάβλα

Μαρία Μπεκτώρου, Γιώργος Ντάβλας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion