Ο διάσημος οίκος νυφικών Riki Dalal εγκαινίασε το νέο του flagship κατάστημα στο Κολωνάκι

Η σχεδιάστρια και δημιουργός της φίρμας, Riki Dalal, ταξίδεψε από το Ισραήλ ειδικά για τα εγκαίνια του καταστήματος στην οδό Χάρητος 5 στο Κολωνάκι. Αξίζει να αναφερθεί ότι πάνω από 5.000 χιλιάδες νύφες ετησίως ανά τον κόσμο εμπιστεύονται τις νυφικές δημιουργίες του καταξιωμένου ισραηλινού οίκου

Η Ισραηλινή σχεδιάστρια Riki Dalal, η Βίκυ Κουλιανού, ο Νίκος Αναδιώτης και η Πόπη Παυλίδου

Tα εγκαίνια του νέου flagship καταστήματος του Οίκου Bridal Haute Couture Riki Dalal στην καρδιά του Κολωνακίου στην οδό Χάρητος 5, πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας. Η σχεδιάστρια και δημιουργός της φίρμας, Riki Dalal, ταξίδεψε από το Ισραήλ ειδικά για την εκδήλωση.

Ζέτα Δούκα, Χάρης Σιανίδης

Η Ισραηλινή εταιρεία μόδας Riki Dalal, κατέχει αυτή τη στιγμή τον μεγαλύτερο αριθμό προμηθευτών στον κόσμο στον χώρο του νυφικού, ενώ καθημερινά κατακτά ολοένα και ταχύτερα την παγκόσμια αγορά. Πάνω από 5.000 χιλιάδες νύφες ετησίως ανά τον κόσμο, εμπιστεύονται τις νυφικές δημιουργίες του καταξιωμένου οίκου Riki Dalal, και πολλοί celebrities όπως η περσινή νικήτρια της Eurovision, Netta Barzilai που είναι μια από τις γνωστότερες ambassadors του οίκου.

Στέλλα Γιαμπουρά, Μέγκι Ντρίο

Για πάνω από 40 χρόνια η αποστολή της ισραηλινής καταγωγής Dalal ήταν απλή: να δημιουργεί το νυφικό των ονείρων κάθε νύφης που ερχόταν στο μαγαζί της. Αυτό δεν άλλαξε μέσα στα χρόνια. Χρησιμοποιώντας το προσωπικό της στιλ, το οποίο χαρακτηρίζουν τολμηρές πλάτες, βαθιά ντεκολτέ και περίτεχνες λεπτομέρειες, η Riki Dalal κατάφερε να γίνει γνωστή ανάμεσα στις πιο εκλεπτυσμένες designers του Ισραήλ.

Ιdan Shushan, Πόπη Παυλίδου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Riki Dalal, Άννα και Μαρίνα Χατζή

Το απαράμιλλο στιλ της την βοήθησε να εξελιχθεί και παρά το ταπεινό της ξεκίνημα κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα brand νυφικών στον κόσμο. Όλα τα νυφικά είναι ραμμένα στο χέρι από τις καλύτερες μοδίστρες του Ισραήλ πάντα υπό την επίβλεψη της Riki, ενώ κάθε νυφικό κατασκευάζεται μοναδικά και σύμφωνα με τη σιλουέτα της κάθε νύφης.

Χάρης Σιανίδης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Γιώργος Σεγρεδάκης

Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Βαζούρα

Ζέτα Δούκα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πόπη Παυλίδου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Riki Dalal

 

Φωτό: NDP Photo Agency

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion