Το πρώτο Shop-in-Shop της Elisabetta Franchi στην Ελλάδα

Η εντυπωσιακή Ιταλίδα σχεδιάστρια επισκέφτηκε το κατάστημα Eponymo E>More, στο Golden Hall, όπου και θα φιλοξενούνται στο εξής οι δημιουργίες της

ΛΙΑ ΠΑΓΩΝΗ, ELISABETTA FRANCHI, ΦΩΤΕΙΑΝΑ ΠΑΓΩΝΗ

Το πρώτο shop-in-shop της Elisabetta Franchi στην Ελλάδα εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα στο κατάστημα Eponymo E>More, στο Golden Hall. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα κομψό χώρο, ο οποίος στο εξής θα φιλοξενεί τις δημιουργίες της Ιταλίδας σχεδιάστριας.  Τη βραδιά των εγκαινίων μοντέλα ντυμένα με τις εξαιρετικά θηλυκές δημιουργίες του οίκου, κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους καλεσμένους του fashion cocktail party που δόθηκε στο κατάστημα. Highlight της εκδήλωσης ήταν η παρουσία της σχεδιάστριας, Elisabetta Franchi, η οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Αθήνα. Έδειχνε ιδιαίτερα εντυπωσιακή μέσα στο κεντημένο με χρυσές παγέτες φόρεμα της, σε σχήμα φτερών. Την υποδέχτηκαν η πρόεδρος του Gruppo Pagoni, Λία Παγώνη, φορώντας κομψό σακάκι του οίκου με χρυσή λεπτομέρεια και η κόρη της Φωτειάνα Παγώνη, με εφαρμοστό παντελόνι και top επίσης της Elisabetta Franchi.

OI OIKOΔΕΣΠΟΙΝΕΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ

Η σχεδιάστρια συνοδευόταν από τον Worldwide Retail  manager, Matteo Zucchini και την διευθύντρια Marketing & Communications, Giovanna Matteini. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους, που θαύμασαν τα ξεχωριστά κομμάτια της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018, οι κυρίες Άντζελα Γκερέκου, Μαριέττα Γιαννάκου, Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, Γαλάτεια Λασκαράκη, Ηρώ Κόβα, Μαρίνα Βερνίκου, Μαρίνα Γιαβρόγλου, Ρούλη Τσουκαλά, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, κ.α. Η μαγική βραδιά έκλεισε με ένα privé δείπνο, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γνήσια ελληνικό μενού από το Aria Fine Catering, που είχε την επιμέλεια και του cocktail.

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ELISABETTA FRANCHI

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΑΝΑ ΠΑΓΩΝΗ

ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΛΑΣΗΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΡΕΝΑ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ, ΗΡΩ ΚΟΒΑ

ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ, ΡΟΥΛΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΝΕΛΛΗ ΔΟΞΑ

ΜΙΚΑΕΛΛΑ ΔΟΞΑ

ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΡΟΖΑ ΑΡΣΕΝΙΑΝ, ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ, ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

ΡΟΥΛΑ ΛΙΝΑΤΣΑ, ΡΕΝΕ ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗ

ΜΙΡΑΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΡΟΥΛΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

ΒΑΣΙΑ ΚΑΙ ΖΕΤΑ ΧΟΝΤΟΥ, ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΦΩΤΕΙΑΝΑ ΠΑΓΩΝΗ, ΦΙΛΙΠΠΑ ΛΥΜΠΕΡΗ

ΛΙΑ ΠΑΓΩΝΗ, ELISABETA FRANCHI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion