Το φετινό γούρι της Μαρίνας Βερνίκου «χτυπά» 21 και κερδίζει!

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών και για εκείνους που επιλέγουν τα δώρα των γιορτών για τους αγαπημένους τους η Μαρίνα Βερνίκου μας προτείνει το φετινό γούρι της, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το παιχνίδι Black Jack. Και βέβαια όσοι παίζουν χαρτιά γνωρίζουν πως με το «21» κερδίζουμε όλοι!

Η Μαρίνα Βερνίκου, γνωστή φωτογράφος με εκθέσεις και καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, η οποία έχει αιχμαλωτίσει με το φακό της κυρίως τη μαγεία της θάλασσα και το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι και έχοντας αδυναμία στα ιδιαίτερα τοπία, τα 4 τελευταία χρόνια μέσα από το site της (www.marinaverinicos.com) μας ξετυλίγει μια ακόμα πλευρά του ταλέντου της. Στο e-shop της λανσάρει, εκτός φυσικά από τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει, μια σειρά από ρούχα, αντικείμενα και κοσμήματα που η ίδια έχει εμπνευστεί. Αυτήν την περίοδο, μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, την τιμητική τους έχουν τα γούρια. Μαζί, όμως, με αυτά σας παρουσιάζουμε μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα γιορτινά σας δώρα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΓΟΥΡΙΑ

Από τα ωραιότερα και πιο έξυπνα γούρια της φετινής χρονιάς μας παρουσίασε η Μαρίνα, το οποίο αποτελείται από δύο κάρτες τράπουλας τον άσσο και τον ρήγα με μια καρδιά πάνω του και είναι από ασημί 925 επιχρυσωμένο και σμάλτο. Όσοι γνωρίζουν και παίζουν Black Jack θα καταλάβουν αμέσως το πνεύμα του.

 

2021 Lucky Charm “Black Jack”

 

2021 Lucky Charm “Black Jack”

«Στο Black Jack αν τραβήξεις αυτές τις δύο κάρτες κάνεις 21 και κερδίζεις. Έτσι με το 21 κερδίζουμε όλοι. Για εμένα το 2021 θα είναι τυχερή χρονιά, αλλά ας φοράμε και το κατάλληλο γούρι για να είμαστε σίγουροι!» αναφέρει χαμογελώντας η Μαρίνα.

 

2021 Lucky Charm “Black Jack” Bracelet

 

ΚΕΡΙΑ

Πέρα από την αισθητική και την ποιότητά τους ξεχωρίζουν για το άρωμά τους. Μάλιστα το Whispering Secrets φέρει τη μυρωδιά του αγαπημένου της αρώματος από τα σχολικά της χρόνια.

1. Angel’s Trophy 2. Orange Cinnamon Tales 3. Whispering Secrets

ΜΑΣΚΕΣ

Απαραίτητες την εποχή της πανδημίας, η Μαρίνα τις ντύνει με τις φωτογραφίες της προσπαθώντας να δώσει αισιοδοξία και στιλ στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

Από χρήσιμα δώρα της νέας χρονιάς, άλλωστε τι καλύτερο να οργανώνουμε το πρόγραμμά μας με φόντο το βαθύ γαλάζιο της πατρίδας μας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion