Kathy Heyndels & Giannetos Handmade: Η ισχύς εν τη ενώσει!

Μια από τις πιο εντυπωσιακές και λαμπερές επιδείξεις που παρακολουθήσαμε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας AXDW F/W 2019 ήταν η κοινή επίδειξη των οίκων Kathy Heyndels & Giannetos Handmade. Οι σχεδιαστές Γιάννης Τόγκος και Τάκης Γιαννέτος έκλεψαν την παράσταση με τις δημιουργίες τους και κέρδισαν το χειροκρότημα των δεκάδων επώνυμων φίλων τους.

Αριστερά ο σχεδιαστής Γιάννης Τόγκος του Kathy Heyndels και δεξιά ο Τάκης Γιαννέτος του οίκου Giannetos Handmade μαζί με τον φίλο του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος συμμετείχε ως quest στο show
Το Περιστύλιο του Ζαππείου γέμισε με τις λαμπερές δημιουργίες των Kathy Heyndels & Giannetos Handmade. Στη νέα συλλογή «Delusion» του οίκου Kathy Heyndels τολμηρά tops συνδυάζονται με ψηλόμεσα παντελόνια και συναντούν σακάκια και δερμάτινα jackets για μοναδικά all-day looks. Οι τονισμένοι ώμοι, τα διαφορετικά μανίκια και το layering υφασμάτων και υλικών είναι πρωταγωνιστές στις νέες βραδινές δημιουργίες του οίκου.

Στο φινάλε της κοινής τους επίδειξης Γιάννης Τόγκος (αριστερά) και Τάκης Γιαννέτος

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε και το brand «Marios Togos» με μια capsule συλλογή όπου το streetwear αποκτά μια luxury υπόσταση με unisex δημιουργίες. Το φούτερ συνδυάζετε με δέρμα και παγιέτα, το μαύρο, με tie dye και λάμψη. Μια unisex συλλογή που θα συμπληρωθεί από τις γυναικείες δημιουργίες του οίκου, εμπνευσμένες από το streetwear. Τα μοναδικά looks ολοκλήρωσαν τα αθλητικά παπούτσια Skechers.

Ο Γιάννης Τόγκος του οίκου Giannetos Handmade με τα μοντέλα που φορούν τις δημιουργίες του

Ο οίκος Giannetos Handmade σ’ ένα εντυπωσιακό show παρουσίασε τη νέα συλλογή FW 19/20 με τίτλο «The Cashmere» με ανδρικά κοστούμια υψηλής ραπτικής. Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν και παλτό σε σκούρες κυρίως αποχρώσεις αλλά και βελούδινα σακάκια.

Σάκης Τανιμανίδης, Τόνια Φουσέκη, Κατερίνα και Τάκης Γιαννέτος, Δημήτρης Αλεξάνδρου

Guest εμφάνιση στο show έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης φορώντας δημιουργία του σχεδιαστή του φίλου του Τάκη Γιαννέτου. Ο καταξιωμένος σχεδιαστής επέλεξε τον Σάκη Τανιμανίδη ως το πιο hot πρόσωπο για να παρουσιάσει τη signature συλλογή και για να αποδώσει το ύφος της συλλογής και τον ιστορικό χαρακτήρα του οίκου χειροποίητων ενδυμάτων Giannetos που φέτος κλείνει τα 112 χρόνια.

Σάκης Τανιμανίδης, Τάκης Γιαννέτος

Για τη μοναδική αυτή συλλογή ο Τάκης Γιαννέτος επέλεξε μια dream team μοντέλων όπως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μάνος Πανταζής, Μάνος Πίντζης, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και Γιώργος Καβακάκης.

Σάκης Τανιμανίδης, Λεωνίδας Ζησιάδης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Τάκης Γιαννέτος

Πολυτελή υφάσματα, κασμιρένια σακάκια, μεταξωτά κοστούμια, μπροκάρ μοτίβα, και signature δημιουργίες sur mesure δια χειρός Takis Giannetos απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα στο κατάμεστο περιστύλιο του Ζαππείου σε μια βραδιά που έσφυζε από αίγλη, υψηλή ποιότητα, κομψότητα, απαράμιλλο στυλ και ιστορική βαρύτητα.

Έλενα Ντάβλα, Τόνια Φουσέκη

Αυταπάτες, η ψευδής πεποίθηση πως το athleisure είναι μόνο για πρωινές εμφανίσεις, το σακάκι είναι επίσημο ένδυμα, η παγιέτα πρέπει να φορεθεί μόνο σε κάποια βραδινή έξοδο και το δερμάτινο jacket είναι μόνο για τα rock κορίτσια.

Λάκης Γαβαλάς, Ιωάννα Σουλιώτη, Θοδωρής Βαρβίας

Το show πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του AXDW F/W 2019 και σε συνεργασία με τον οίκο γυναικείων ενδυμάτων Kathy Heyndels ενώ πλήθος επωνύμων και εκλεκτών καλεσμένων απόλαυσε τη μοναδική βραδιά με χορηγό τη Medi Prinou και τη συσκευή myblue.

Η Μάντα Παπαδάκου με την κόρη της Σήλια

Η Αννίτα Ναθαναήλ με την κόρη της Σίνθια Χάμπερτ

Η Έλενα Λιάφου με την κόρη της Μιλένα Τόμιτς

 

Δημιουργία του οίκου Kathy Heyndels

Δημιουργία του οίκου Kathy Heyndels

Δημιουργία του οίκου Kathy Heyndels

Δημιουργία του οίκου Kathy Heyndels

Δημιουργία του οίκου Kathy Heyndels

Δημιουργία του οίκου Giannetos Handmade

Δημιουργία του οίκου Giannetos Handmade

Δημιουργία του οίκου Giannetos Handmade

Δημιουργία του οίκου Giannetos Handmade

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

Στιγμιότυπο από την επίδειξη

Ο Τάκης Γιαννέτος με τα μοντέλα που φορούν τις δημιουργίες του. Μαζί του φωτογραφίζεται και ο φίλος του Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος συμμετείχε ως quest στην επίδειξη

Φωτό: Studio Panoulis, Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion