Τα i-D Concept Stores μας παρουσιάζουν τη Μαρίνα Ραφαήλ

Στο μοδάτο κατάστημα #iDAthens στο Κολωνάκι διοργανώθηκε ένα ολοήμερο event αφιερωμένο στην νεαρή ανερχόμενη σχεδιάστρια και την εντυπωσιακή συλλογή της με τσάντες «Marina Raphael The City Collection Fall/Winter 18-19»

Η σχεδιάστρια Μαρίνα Ραφαήλ (Marina Raphael) με την Ειρήνη Ντέρου από το i-D Concept Stores

Τις δυνάμεις τους ένωσαν τα  i-D Concept Stores και η πολυτάλαντη ανερχόμενη σχεδιάστρια Marina Raphael διοργανώνοντας ένα μοναδικό Pop Up στο κατάστημα #iDAthens στο Κολωνάκι. Η νεαρή σχεδιάστρια μας παρουσίασε μια σύγχρονη ιδέα της πολυτέλειας με τη συλλογή τσαντών «Marina Raphael The City Collection Fall/Winter  18-19» που εκτίθενται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.

Χάλα Χούρι, Ανούσκα Ραφαήλ

Πρόκειται για χειροποίητες τσάντες, κατασκευασμένες στη Φλωρεντία, από άριστους τεχνίτες,  οι οποίες κυκλοφορούν σε γήινα χρώματα και ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, την έμφαση στη λεπτομέρεια και τα πολυτελή δερμάτινα υλικά τους. Απόγονος της γνωστής οικογένειας Swarovski, η Μαρίνα εμπνέεται από το γνωστό οίκο και ενσωματώνει κρύσταλλα στα σχέδιά της.

Έτα Σαμαρά, Ζανέτ Καλαντζάκου

Αν και είναι ιδιαίτερα πολυτελείς, εντούτοις δεν είναι δεσμευτικές, αφού είναι τσάντες που διακρίνονται για τη λειτουργικότητά τους και την ευρυχωρία τους, κατάλληλες για όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητά μας, από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο μέχρι τις επίσημες μας εξόδους.

Το Pop Up θα έχει διάρκεια μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2018. Η συλλογή διατίθεται και online στο: www.idconceptstores.com. Διεύθυνση: i-D Concept Stores, Kανάρη 12, Κολωνάκι και Golden Hall Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Mαρούσι.

Γιώργος Ραφαήλ, Μάγδα Μπαλτογιάννη

Μαρίνα Ραφαήλ, Γιώργος Ντάβλας. Το Pop Up θα έχει διάρκεια μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, ενώ η συλλογή διατίθεται και online στο: www.idconceptstores.com

Κωνσταντίνος και Έλενα Φλωρίδη

Ελένη Παπαδοπούλου

Έλενα Ντάβλα, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Φένυ Μπούζα

Αμέλια Θεοδωροπούλου

Οι τσάντες είναι διακοσμημένες με κρύσταλλα Swarovski και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα των δερμάτινων υλικών τους

Είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες και κυκλοφορούν σε γήινα χρώματα

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion