Η Marina Raphael παρουσιάζει τη εντυπωσιακή συλλογή της στην Enny Monaco Boutique στη Μύκονο

Μετά την υψηλών προδιαγραφών παρουσίαση της καλοκαιρινής της κολεξιόν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά, το οποίο είχε στην κυριολεξία μεταμορφωθεί για τις ανάγκες της εκδήλωσης, η Μαρίνα Ραφαηλ έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις με μια υπέρλαμπρη παρουσίαση της συλλογής της SS19 collection στην Enny Monaco Boutique, στην καρδιά της Μυκόνου.

Βίκυ Κορασίδη-Γράτσου, Μαρίνα Ραφαήλ, Αμαλία Κάτσαρη-Κορασίδου

Η ταλαντούχα νεαρή Marina Raphael παρουσίασε την εντυπωσιακή και ιδιαίτερα ποιοτική κολεξιόν της με τσάντες SS19 στο κατάστημα Enny Monaco της Μυκόνου.

Μαρίνα Ραφαήλ, Νίκος Γράτσος

Ένα chic cocktail party, εγκαινίασε η έναρξη της διήμερης διάρκειας του Pop Up store και ο ενθουσιασμός και η buzzing-ατμόσφαιρα της νύχτας εναρμονίστηκαν με το κομψό περιβάλλον, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει η μασκότ του brand, μια Riviera τσάντα σε ανθρώπινο μέγεθος, και οι χαρακτηριστικοί fashion police, με την «κρυστάλλινη» στολή τους.

Lara Jabara, Φανή Σταφυλοπάτη

O όμορφος πλακόστρωτος δρόμος της Μυκόνου, μετατράπηκε σε έναν λαβύρινθο από χρυσά στάχυα, που ανέδειξαν την άκρως καλοκαιρινή διάθεση της συλλογής. Δεν πέρασαν απαρατήρητα βέβαια, και τα αμέτρητα Swarovski στολίδια.

Μαρία Καλλιτσάντση, Βερονίκη Χαριτάτου

 Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις δημιουργίες πίνοντας σαμπάνια Moet, από εξατομικευμένα Marina Raphael Moet μπουκάλια. Η SS19 συλλογή της σχεδιάστριας, έχει σκοπό να τιμήσει παγκόσμιες τεχνοτροπίες, όπως είναι το κέντημα, η ύφανση, και η δημιουργία κόμπων.

Αμαλία Κάτσαρη-Κορασίδου, Γιώργος Ντάβλας

Ενσωματώνοντας αυτές τις τεχνικές, απονέμει μια οικουμενική ταυτότητα στην συλλογή της η οποία απευθύνεται σε ένα διεθνές κοινό. Το Marina Raphael Pop-Up store X Enny Monaco, πρόσφερε και την μοναδική ευκαιρία στους καλεσμένους, να θαυμάσουν και να αγοράσουν κομμάτια από την νέα χειμερινή κολεξιόν της, με τίτλο «Nostalgia», η οποία έχει επηρεαστεί βαθύτατα από την αυστριακή της κληρονομία (Swarovski) και αποπνέει μια χειμερινή φινέτσα, εμπνευσμένη από την φύση.

Μέμα Σιμωνετάτου, Αμαλία Κάτσαρη-Κορασίδου

 

Η Μαρίνα έχει θέσει ως στόχο την δημιουργία τσαντών που χαρακτηρίζονται από χάρη, διαχρονικότητα και την πρακτικότητα, αξεσουαρ που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μαρίνα Ραφαήλ, Δημήτρης Τσερτσίδης

Μπορείτε να βρείτε τις τσάντες στο www.marinaraphael.com -www.ennymonacostyle.com αλλά και σε όλες τις Enny Monaco Boutiques.

Χάρης Ντάβλας, Λώρα Τσουκαλά

Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Δέσποινα Σαχίνη

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Μαρίνα Ραφαήλ, Λάκης Γαβαλάς

Χρυσάνθη Κουρούπη

Sofya Benzakour

Φανή Σταφυλοπάτη

Βίκυ Κορασίδη-Γράτσου, Μαρίνα Ραφαήλ, Αμαλία Κάτσαρη-Κορασίδου

Javvy και Kate Tik

Άποψη από την κολεξιόν με τσάντες της Marina Raphael

Άποψη από το event που εγκαινίασε το διήμερης διάρκειας Marina Raphael Pop-Up store X Enny Monaco Mykonos

 

 

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion