Ο διάσημος Zuhair Murad σε μια υψηλών προδιαγραφών επίδειξη

Θεωρείται ο κατεξοχήν σχεδιαστής του red carpet αφού χωρίς υπερβολή έχει ντύσει σχεδόν όλες τις σταρ του Χόλιγουντ, ενώ τα νυφικά και οι τουαλέτες του κοστίζουν μια περιουσία

H επίδειξη μόδας στο Περιστύλιο του Ζαππείου του Λιβανέζου Zuhair Murad (Ζουχέιρ Μουράντ), ενός από τους διασημότερους σχεδιαστές υψηλής ραπτικής αυτή τη στιγμή στη διεθνή σκηνή, έκλεψε την παράσταση της Athens Xclusive Designers Week.
Ο 47χρονος Zuhair Murad, ο οποίος έχει ως βάση του το Παρίσι και τη Βηρυτό, διαθέτει περισσότερα από 100 σημεία πώλησης σε όλον τον κόσμο, ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα φίνα υφάσματα, τις διαφάνειες και τις λαμπερές πέτρες που χρησιμοποιεί στις δημιουργίες του, ενώ θεωρείται ο κατεξοχήν σχεδιαστής του red carpet (κόκκινου χαλιού) αφού χωρίς υπερβολή έχει ντύσει σχεδόν όλες τις σταρ του Χόλιγουντ. Εκτός όμως από τις τουαλέτες και τα βραδινά φορέματα, το άλλο «δυνατό χαρτί» του, είναι τα νυφικά. Ο Murad μαζί με τον συμπατριώτη του Elie Saab είναι πρώτοι στις προτιμήσεις των εκατομμυριούχων για να σχεδιάσουν τα νυφικά και τις τουαλέτες (που κοστίζουν μια περιουσία) στους γάμους τους.

Περίπου 600 άτομα παρακολούθησαν την επίδειξη και εντυπωσιάστηκαν από τις φίνες δημιουργίες του

Η εμφάνισή του στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week προσέθεσε αίγλη στη διοργάνωση και αποτέλεσε τον πόλο έλξης για τις πιο κομψές κυρίες της Αθήνας. Πάνω από 600 καλεσμένοι παρακολούθησαν την επίδειξή του, ενώ ανάμεσά τους διακρίναμε και αρκετές εντυπωσιακές Λιβανέζες, οι οποίες ζουν μόνιμα στην Ελλάδα και ένιωσαν μεγάλη χαρά με τον ερχομό του διάσημου συμπατριώτη τους.

Μαριέττα Χανδρή, Χάλα Χούρι

Ήταν η πρώτη φορά που ο Zuhair Murad παρουσίασε τη Ready-to-wear S/S ’19 συλλογή του σε επίδειξη μόδας.  Τις εντυπώσεις μας κέρδισαν τα αέρινα μεταξωτά υφάσματα, οι λαμπερές πέτρες καθώς και τα χειροποίητα κεντήματα που κοσμούσαν τις δημιουργίες του. Όσο για τα χρώματα κυριάρχησαν οι αποχρώσεις του μοβ, του κόκκινου, του φούξια, του μπεζ και του μαύρου.

Zuhair Murad, Ρόη Αποστολοπούλου

Majasin Alkashlok, Majd Samaan

Η Τόνια Φουσέκη με τον αντιπρόσωπο του οίκου Zuhair Murad στην Ελλάδα, Χάρη Τσιμόγιαννη

Ο Zuhair Murad με τη Νιόβη Καλλέργη από την εταιρεία KAΦEA (καφέ illy)

Ο Χάρης και ο Γιώργος Ντάβλας με τη Νικόλεττα Ράλλη

Τάνια Παπακωνσταντίνου, Μικαέλλα Δόξα

Κλημεντίνη και Τηλέμαχος Ταλούμης

O ίδιος ο Zuhair Murad επιμελήθηκε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια

Οι δημιουργίες του διακρίνονται για τη θηλυκότητά τους και την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων που χρησιμοποιεί

Κόκκινο μάξι φόρεμα

Οι αέρινες δημιουργίες και οι διαφάνειες αποτελούν χαρακτηριστικό του Zuhair Murad

O σχεδιαστής χρησιμοποιεί πολύ συχνά λαμπερές πέτρες στις τουαλέτες του, οι οποίες κοστίζουν μια περιουσία

Κυριάρχησαν οι αποχρώσεις του μοβ, του κόκκινου, του φούξια, του μπεζ και του μαύρου

Ένα ιδιαίτερα φίνο σύνολο σε φούξια χρώμα

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fashion