Γευστική συνάντηση στη Farma Mykonos στη Φτελιά με τον Francesco Maccapani Missoni

Το πρώτο αυθεντικό οικογενειακό Farma Mykonos by Francesco Maccapani Missoni πραγματοποιήθηκε στη Φτελιά Μυκόνου από τον Francesco Maccapani Missoni γόνο της διάσημης οικογένειας Missoni, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας.

Νεκτάριος Νικολόπουλος, Στέλιος Καφαντάρης, Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, Χριστίνα Νικολοπούλου

Ήταν μια ιδιαίτερα όμορφη και γευστική συνάντηση στο Νησί των Ανέμων. Ο Francesco Maccapani Missoni, γιος της Angela Missoni creative director της εταιρείας Missoni, είναι ένας άνθρωπος που σέβεται την παράδοση και ακολουθεί την υγιεινή διατροφή.

Ο Χρήστος Καρβούνης, ο Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, η Μαρίνα Βερνίκου και η φωτογράφος Καλλιόπη

Με το βιβλίο του The Missoni Family Cookbook, καταγράφει την παράδοση της οικογένειάς του και φέρνει στη δημοσιότητα τις καλά φυλαγμένες οικογενειακές συνταγές.

Βασίλης Πατέρας, Μελίνα Τραυλού, Νίκος Κούλης

Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια Missoni μπορεί να βιώνει μια ζωή γεμάτη χρώμα και πολυτέλεια ταυτόχρονα όμως, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες αριστοκρατικές οικογένειες της Ιταλίας, τα μέλη της εκτιμούν την απλότητα, τις καθαρές γεύσεις και τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές.

Νεκτάριος Νικολόπουλος, Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, Χριστίνα Νικολοπούλου

Για πάνω από 12 ώρες ο Francesco Maccapani Missoni μαγείρεψε μαζί με τον σεφ της Φάρμα Μύκονος στη Φτελιά, Χάρη Κόσσυφα, συνταγές από το βιβλίο του The Missoni Family Cookbook για Έλληνες και ξένους καλεσμένους που παραβρέθηκαν στη Φάρμα και δοκίμασαν τις αυθεντικές Missoni γεύσεις με οργανικά υλικά από τη Φάρμα.

Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, Χάρης Κόσσυφας (σεφ Φάρμα Μύκονος)

Το βιβλίο The Missoni Family Cookbook, εκδόσεις Assouline, θα μπορείτε να το βρείτε μέχρι τον Σεπτέμβριο στη Φάρμα (Φτελιά – Μύκονος), όπως και κάποιες από τις συνταγές του στο μενού της Φάρμας με την υπογραφή του Francesco Maccapani Missoni.

Η Τζέιντ Τζάγκερ με την παρέα της

Η Φάρμα Μύκονος ευχαριστεί πολύ το Mykonos Pearls για τη φιλοξενία και την εταιρία Avant Tales Ltd για την επικοινωνία.

Μαριάννα Λαλαούνη, Παντελής Δήμας

Καρολίν Ντεκισέρ, Άρτζι Θεοφίλης

Κέβιν Κούντρετ, Κατερίνα Ρίζου, Άκης Σταρκ, Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι

Ο Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι κρατώντας το βιβλίο του The Missoni Family Cookbook

Ο γόνος της διάσημης οικογένειας Missoni στη Φάρμα Μύκονος στη Φτελιά

 

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Food & Drinks