Εγκαίνια για το εστιατόριο «Silar» στη Γλυφάδα

Πρόκειται για το πρώτο εστιατόριο Fine Comfort Food στην περιοχή με καθορισμένο ωράριο λειτουργίας, σε πρότυπα και προδιαγραφές διακεκριμένων εστιατορίων του εξωτερικού, το οποίο αναμένεται να γίνει από τα αγαπημένα στέκια των νοτίων προαστίων

Οι δημιουργοί του εστιατορίου Άλκηστη Παπαδέα και Ηλιάς Φώκαλης με τους Αναστασία Δημητρίου, Χριστίνα Παππά, Άνθιμο Ανανιάδη και Αριάδνη Λέων

Στην καρδιά της Γλυφάδας, στην Αρτέμιδος 3, εγκαινιάστηκε πριν από λίγες ημέρες το εστιατόριο «Silar». Πρόκειται για το πρώτο εστιατόριο Fine Comfort Food στην περιοχή με καθορισμένο ωράριο λειτουργίας (καθημερινά 19.00 – 00.00) σε πρότυπα και προδιαγραφές διακεκριμένων εστιατορίων του εξωτερικού.

Ανθή Σαλαγκούδη, Χάρης Σιανίδης

Το μενού έχει επιμεληθεί ο πολυβραβευμένος chef  Άγγελος Μπακόπουλος, ο οποίος έπειτα από δύο χρόνια στο «Doryssa Seaside» στη Σάμο, είναι πλέον ο executive chef και του γνωστού «Katikies» στη Μύκονο.

Χριστίνα Παππά, Άνθιμος Ανανιάδης

Σε ένα minimal διακοσμημένο περιβάλλον, το πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο «Silar» στοχεύει να εντυπωσιάσει με τη δημιουργική κουζίνα του, η οποία βασίζεται σε ελληνικά πιάτα με επιρροές απ’ όλο τον κόσμο.

Μάκης Τσέλιος, Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Στη βραδιά γευσιγνωσίας που διοργανώθηκε εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο απόλαυσαν το ειδικά διαμορφωμένο για τη βραδιά μενού δια χειρός Άγγελου Μπακόπουλου, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς και εμπνευστές του εστιατορίου, Άλκηστη Παπαδέα και Ηλία Φώκαλη.

Αννίτα Ναθαναήλ, Μαρία Αδαμοπούλου

Νίκος Παπαδάκης, Μαρία Ρουμελιώτου

Το μενού του εστιατορίου επιμελήθηκε ο chef Άγγελος Μπακόπουλος

Άλκηστη Παπαδέα, Ηλιάς Φώκαλης, Αριάδνη Λέων

 

Φωτό: NDP Photo Agency

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Food & Drinks