Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: μια μοναδική βραδιά οινογνωσίας με το Κτήμα Άλφα

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και ο head sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης διοργάνωσαν ακόμη μια μοναδική βραδιά οινογνωσίας και γαστρονομίας Wine Legends of the World στο Wine Library. Αυτή τη φορά υποδέχτηκαν, με κάθε επισημότητα, τον Άγγελο Ιατρίδη και το θρυλικό Κτήμα Άλφα.

Χριστίνα Παπαθανασίου, Αστέριος Κουστούδης, Ευάγγελος Ψωφίδης, Άγγελος Ιατρίδης

Ειδικά για τη βραδιά οινογνωσίας και γαστρονομίας Wine Legends of the World, την οποία διοργάνωσαν στο Wine Library το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και ο head sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης, ο εξαίρετος οινοποιός Άγγελος Ιατρίδης από το Κτήμα Άλφα επέλεξε επέλεξε τρία από τα αγαπημένα του παλαιωμένα και χαρακτηριστικά κρασιά.

Τιμ Ανανιάδης, Ευάγγελος Ψωφίδης, Άγγελος Ιατρίδης

Πρόκειται για το Alpha Estate Red (S.M.X) και το πολύ περιορισμένης παραγωγής Alpha One και μέσω μιας κάθετης γευστικής δοκιμής 3 εσοδειών, αποκάλυψε στους συνδαιτυμόνες τα μυστικά που έκαναν το Κτήμα Άλφα, ορόσημο στην Ελληνική και διεθνή οινοποιία.

Ευάγγελος Ψωφίδης, Άγγελος Ιατρίδης

Τα μοναδικά αυτά κρασιά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον executive chef του ξενοδοχείου Αστέριο Κουστούδη, ο οποίος σε συνεργασία με τον Ευάγγελο Ψωφίδη, δημιούργησε ένα μενού έξι πιάτων, απόλυτα εναρμονισμένο με τις γεύσεις και τα αρώματά τους.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό του Wine Library κυριαρχούσαν η γυάλινη προθήκη όπου φυλάσσονται στην κατάλληλη θερμοκρασία οι οινικοί θησαυροί της κάβας του ξενοδοχείου, το μοναστηριακό ξύλινο τραπέζι 18 θέσεων και το κορυφαίο art de la table με πορσελάνινο σερβίτσιο χαραγμένο με χρυσό 24 καρατίων για μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Στιγμιότυπο από τη βραδιά οινογνωσίας και γαστρονομίας Wine Legends of the World, την οποία διοργάνωσαν στο Wine Library το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και ο head sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης.

Ειδικά για τη βραδιά ο executive chef του ξενοδοχείου Αστέριος Κουστούδης δημιούργησε σε συνεργασία με τον Ευάγγελο Ψωφίδη ένα μενού έξι πιάτων.

Ειδικά για τη βραδιά ο executive chef του ξενοδοχείου Αστέριος Κουστούδης δημιούργησε σε συνεργασία με τον Ευάγγελο Ψωφίδη δημιούργησαν ένα μενού έξι πιάτων.

Πληροφορίες για τα δείπνα οινογνωσίας Wine Legends of the World που διοργανώνει το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, επικοινωνήστε στο 210 3330737 ή στο Evangelos.Psofidis@marriott.com

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Food & Drinks