Το πάρτι του Δειπνοσοφιστήριον στο κτήμα Ορίζοντες

Tο «Δειπνοσοφιστήριον catering» ετοίμασε ένα ξεχωριστό κάλεσμα για τους συνεργάτες του από τον χώρο των media και της διοργάνωσης εκδηλώσεων στο κτήμα Ορίζοντες στο Κορωπί, προκειμένου να παρουσιάσει τις γαστρονομικές προτάσεις του για τον χειμώνα αλλά και να τους ξεναγήσει στους χώρους του κτήματος.

H Ιωάννα Δαή, ιδιοκτήτρια του κτήματος Ορίζοντες και ο Δημήτρης Χριστοφιλέας από το Δειπνοσοφιστήριον

Live cooking stations με dumplings, sushi, κρεατικά και σαλάτες από την ταλαντούχα ομάδα των chefs του Δειπνοσοφιστηρίου ταξίδεψαν γευστικά τους καλεσμένους στις νέες γαστρονομικές προτάσεις του catering για αυτήν τη σεζόν. Εκπρόσωποι από τους χώρους των media αλλά και της διοργάνωσης εκδηλώσεων είχαν την ευκαιρία πέρα από τις νέες γεύσεις να ξεναγηθούν και στο όμορφο κτήμα Ορίζοντες.

Δημήτρης Χριστοφιλέας, Ελένη Αντωνιάδου, Τάκης Χριστοφιλέας

Την επιμέλεια του μενού της βραδιάς είχε ο executive chef του Δειπνοσοφιστηρίου Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ υπεύθυνη για το tropical ύφος της αίθουσας ήταν η event planner Άντζυ Γεωργακοπούλου από το Only For You Events. Τα βλέμματα των καλεσμένων έκλεψε η εξαιρετικά διαμορφωμένη εσωτερική αίθουσα εκδηλώσεων του κτήματος, η οποία κατά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να  εκδηλώσεις.

Ιωάννα Δαή, Μάρκος Φωτιάδης

Το Δειπνοσοφιστήριον catering, μετράει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο της εστίασης και των εκδηλώσεων. Έχοντας ως μοναδικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, συνεργάζεται με μοναδικά locations σε όλη την Αττική, ενώ προσφέρει τις υπηρεσίες αυτές και σε ιδιωτικούς χώρους.

Από την The Kompany ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, η Παρασκευή Αμέτη και η Βάσω Τόσση και από το Δειπνοσοφιστήριον η Άννα Δαϊκίδου

Το Κτήμα Ορίζοντες είναι ένα από τα κτήματα με τα οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, χαρίζοντας μαγικές στιγμές σε ζευγάρια και οικογένειες. Το Δειπνοσοφιστήριον σε συνεργασία με την Ιωάννα Δαή, ιδιοκτήτρια του κτήματος Ορίζοντες, μετατρέπουν την κάθε εκδήλωση σε έναν μαγικό προορισμό τόσο γευστικά όσο και αισθητικά. Κοντά τους σε κάθε εκδήλωση βρίσκονται εξαιρετικοί επαγγελματίες του χώρου. Για την ξεχωριστή βραδιά συνεργάστηκαν με το Δειπνοσοφιστήριον οι: Άντζυ Γεωργακοπούλου Event Planner Only for You Events, Zazoo Furniture Rentals, Studio 7 Flowers, Loud and Clear Φωτισμός και Μουσική Tenstyle.

Από το Δειπνοσοφιστήριον η Άννα Δαϊκίδου και η Κατερίνα Δάρρα

Γεωργία Χαλάσιου, Δήμητρα Παυλοπούλου, Λία Γιαννακούδη

Ξένια Χατζηπέτρου, Άντζυ Σέττα

Μαρία Γούναρη, Άντζυ Γεωργακοπούλου, Δήμητρα Παυλοπούλου, Λεόνη Γαβρία

Χριστίνα Πόρη, Ροδόπη Παπαδιαμαντοπούλου Αγγελική Καρναχωρίτη, Δωροθέα Σακκά

Μαρία Μαρουλίδου, Μάρκος Φωτιάδης, Σόφη Κόκκορη

 

Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Food & Drinks