Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και ο Arnaud Larher κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα πιο γλυκά!

Ο βραβευμένος Γάλλος Chef Patissier Arnaud Larher, που επιμελείται τα γλυκά των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, ήρθε στο GB Corner Gifts & Flavors προκειμένου να παρουσιάσει τις γλυκές δημιουργίες του για τα φετινά Χριστούγεννα

Τιμ Ανανιάδης, Arnaud Larher, Ευγένιος Βαρδακαστάνης, Χριστίνα Παπαθανασίου, Αννέτα Σβορώνο

Το GB Corner Gifts & Flavors της Μεγάλης Βρεταννίας υποδέχετα τα Χριστούγεννα με τα πιο νόστιμα και εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά. Ο βραβευμένος Γάλλος Chef Patissier Arnaud Larher, που επιμελείται τα θεσπέσια γλυκά των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, βρέθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο GB Corner Gifts & Flavors για να παρουσιάσει τις γλυκές δημιουργίες του για τα φετινά Χριστούγεννα.

Ιωάννης Κίκιρας, Αστέριος Κουστούδης, Βιργινία Μηχαηλίδου, Arnaud Larher, Ευγένιος Βαρδακαστάνης

Ο Arnaud Larher και οι ταλαντούχοι ζαχαροπλάστες του ιστορικού ξενοδοχείου υποδέχτηκαν τους καλεσμένους μπροστά σε έναν εντυπωσιακό εορταστικό μπουφέ επιδορπίων.

Arnaud Larher, Χριστίνα Παπαθανασίο

Λαχταριστοί κορμοί με γεύση κάστανο, φουντούκι ή λεμόνι, χριστουγεννιάτικες μπάλες από σοκολάτα με γέμιση από gelifié βατόμουρο και μους σοκολάτας-καραμέλας, χριστουγεννιάτικα δέντρα από σοκολάτα και από τραγανά μακαρόν ταξίδεψαν γευστικά τους παρευρισκόμενους σε ένα γλυκό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων.

Δήμητρα Παπαγιαννοπούλου, Αινόλα Τερζοπούλου

Την παράσταση έκλεψαν ο σοκολατένιος σκούφος του Άγιου Βασίλη με την υπέροχη γέμιση από bavaroise βανίλιας, βατόμουρο και τραγανό sablé αλλά και τα συγκλονιστικά Panettone σε δυο γευστικούς συνδυασμούς σταφίδα-εσπεριδοειδή και κάστανο-σοκολάτα γάλακτος δια χειρός του Pastry Chef Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

Μαρία Βαλλή, Αστέριος Κουστούδης, Σοφία Τσέπα

Θα τα βρείτε στο κέντρο της πόλης, στο κατάστημα GB Corner Gifts & Flavors του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο! Οι λεπτές δημιουργίες του Arnaud Larher προκαλούν γευστική συγκίνηση στον ουρανίσκο και εντυπωσιάζουν τους πάντες με τα χρώματα και τη φινέτσα τους. #arnaudlarherinathens #gbcornergifts #festivegb #hotelgrandebretagne GB CORNER GIFTS & FLAVORS: Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-20.30 Σάββατο 10.00-20.30 τηλ. 210-3330750

Νένα Δημητρίου, Ευγένιος Βαρδακαστάνης, Άντζελα Σταματιάδου

Άποψη από το εξωτερικό του GB Corner Gifts & Flavors

Άποψη του GB Corner Gifts & Flavors

Άποψη από το GB Corner Gifts & Flavors

Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Food & Drinks