H ελληνική γαστρονομία ταξιδεύει με Aegean

Λαζάρου, Πέσκιας, Παρλιάρος δημιουργούν το νέο μενού της Business Class, γεύσεις από όλη την Ελλάδα θα ταξιδέψουν σε κάθε προορισμό εξωτερικού που ταξιδεύει η εταιρεία διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική γαστρονομία

Σταυρούλα Σαλούτση (διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Aegean), Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας, Στέλιος Παρλιάρος, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Χαρά Νταλέκου (διευθύντρια Marketing Aegean)

Η Aegean στοχεύοντας να προβάλλει την ελληνική παράδοση, τον πολιτισμό, τις ομορφιές της χώρας μας αλλά και την κουλτούρα της σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τρεις διακεκριμένους σεφ και μαζί ταξιδεύουν ιστορίες ελληνικής γαστρονομίας μέσω της νέας πρωτοβουλίας «Gastronomics». Τρεις εκφραστές της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας: Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας και ΣτέλιοςΠαρλιάρος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το νέο μενού της Business Class της εταιρείας και να δώσουν στους επιβάτες της τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πιάτα του τόπου μας επενδύοντας ουσιαστικά σε ένα μενού υψηλού επιπέδου.

Οι Χριστόφορος Πέσκιας, Στέλιος Παρλιάρος, Λευτέρης Λαζάρου ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το νέο μενού της Business Class της εταιρείας

Συνοδοιπόρος τους στο γευστικό αυτό ταξίδι, στην επιλογή των κρασιών, είναι ο πρώτος Master of Wine της Ελλάδας και οινικός σύμβουλος της Aegean, Κωνσταντίνος Λαζαράκης. Όλοι μαζί αναδεικνύουν τη μοναδική ελληνική γαστρονομική ταυτότητα. Έτσι γεύσεις από την Κρήτη, τη Νάξο, την Πελοπόννησο, συστατικά από όλη την Ελλάδα, συνδυάζονται μοναδικά από τα χέρια των σεφ δημιουργώντας ένα μενού με πάνω από 40 διαφορετικά πιάτα που αναδεικνύουν τοπικά προϊόντα και κρασιά μικρών και μεγάλων παραγωγών από κάθε γωνιά της χώρας, παρουσιάζοντας το πιο αυθεντικό κομμάτι της Ελλάδας. Η συνεργασία της Aegean με τους τρεις σεφ θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018.

Δημιουργήθηκε ένα μενού με πάνω από 40 διαφορετικά πιάτα που αναδεικνύουν τοπικά προϊόντα και κρασιά

Με την τελευταία της πρωτοβουλία «Όλη η Ελλάδα Κοντά», για ένα ολόκληρο έτος η εταιρεία προσέφερε πάνω από 60 ελληνικά τοπικά προϊόντα σε συνεργασία με 50 Έλληνες παραγωγούς τόσο στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και στα Business Lounges σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα. Η πρωτοβουλία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα καθώς προϊόντα Ελλήνων παραγώγων από διάφορα σημεία της χώρας προσφέρονται τόσο στις πτήσεις εσωτερικού όσο και στις πτήσεις εξωτερικού. Η παρουσίαση του νέου μενού της business class της εταιρείας πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Varoulko.

Συστατικά από όλη την Ελλάδα, συνδυάζονται μοναδικά από τα χέρια των σεφ. Στη φωτό ο Λευτέρης Λαζάρου

Η συνεργασία της Aegean με τους τρεις σεφ θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018

Φωτό: Studio Panoulis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Food & Drinks