Spetses Classic Yacht Regatta 2018

Ο δημοφιλέστερος αγώνας κλασσικών σκαφών ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα κέρδισε τις εντυπώσεις

ΤΖΟΣΗ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ (PR MANAGER ΑΜΒΥΞ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΤΙΝΟΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΜΒΥΞ), ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΤΑΡΕΛΛΗ (CEO COMMUNICATION LAB)

Για 8η συνεχή χρονιά, οι λάτρεις του ναυταθλητισμού και της θάλασσας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία του Διεθνούς Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών – Spetses Classic Yacht Regatta 2018 (SCYR 2018), του αγώνα-θεσμού για την ελληνική ιστιοπλοΐα και ενός εκ των σημαντικότερων αγώνων στη Μεσόγειο στην κατηγορία του, μία διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (Ν.Ο.Ε.) υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών. Μεταξύ 14 και 17 Ιουνίου 2018, οι Σπέτσες πλημμύρισαν από κόσμο, με τον αγώνα να προσελκύει άνω των 80 συμμετοχών σκαφών, με πλήθος νέων σκαφών από το εξωτερικό αλλά και ρεκόρ θεατών και επισκεπτών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΤΑΡΕΛΛΗ

Το εορταστικό τετραήμερο ξεκίνησε την Πέμπτη το βράδυ με τα εγκαίνια του 2ου Race Village στην Πλατεία Ποσειδωνίου, ενώ συνεχίστηκε με το εντυπωσιακό welcome cocktail party, που πραγματοποιήθηκε στο Poseidonion Grand Hotel, μέγα υποστηρικτή του αγώνα.

Η 2η ημέρα της διοργάνωσης σηματοδότησε την έναρξη του αγωνιστικού σκέλους, με τις ιστιοδρομίες να ξεκινούν από τις 11 το πρωί και τους θεατές να παρακολουθούν το εξαιρετικό θέαμα σε απόσταση αναπνοής, δίπλα στη θάλασσα. Η ημέρα έκλεισε με την βράβευση των νικητών στην Πλατεία Ποσειδωνίου και την απονομή του IWC Portugieser Yacht Club Chrono από τον Official Timekeeper του αγώνα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την έμπρακτη στήριξή του στις δράσεις του ΝΟΕ και ενισχύοντας το ναυταθλητικό του τμήμα. Η οικογένεια Portugieser είναι ταυτισμένη με την ναυσιπλοΐα και το Yacht Club Chrono έχει δημιουργηθεί ακριβώς για τις απαιτητικές συνθήκες πάνω σε ένα σκάφος.

H ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ  ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ  POSEIDONION GRAND HOTEL

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το ξεχωριστό Crew Party powered by SportingBet, με τα μέλη των πληρωμάτων να διασκεδάζουν με μουσική και εκλεκτές γευστικές απολαύσεις. Την Κυριακή το νησί γιόρτασε την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος και της διοργάνωσης στη Πλατεία Ποσειδωνίου, με την κεντρική απονομή των νικητών της γενικής κατάταξης του αγώνα σε όλες τις κατηγορίες. Παράλληλα, δόθηκαν και τα ειδικά έπαθλα Grey Goose Gold Sponsor Award στην κατηγορία Καϊκιών & Λατινιών και Moët & Chandon Gold Sponsor Award στην κατηγορία Κλασσικών Σκαφών, καθώς και το έπαθλο καλύτερης εμφάνισης πληρώματος, με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής να φορούν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ρούχα από την εταιρία Napapijri, που ήταν και ο Official Apparel Sponsor του αγώνα.

ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΓΙΑΛΗΣ, ΕΛΠΙΔΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ (BRAND MANAGER MOET-HENNESSY), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΗΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, οι χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης, Moët & Chandon και Grey Goose, δημιούργησαν ειδικά διαδραστικά activations για τους ιστιοπλόους της διοργάνωσης, μεταξύ των οποίων τα SCYR 2018 Personalized Bottles, τα Moët VIP rides με το σκάφος Wally του Amanzoe, τα Moët Champagne Sessions, όπου οι brand ambassadors της μάρκας ταξίδεψαν τους επισκέπτες στις σαμπάνιες Ice και Grand Vintage, ενώ ένα μαγικό Moët Grand Vintage Cocktail δημιουργήθηκε στο μόλο του Poseidonion Grand Hotel.

Το Γραφείο Τύπου και τη διαχείριση των χορηγών ανέλαβε για 8η συνεχή χρονιά η εταιρεία Communication Lab και η Δρ. Μαρίνα- Λύδα Κουταρέλλη.

ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ, ΦΑΝΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΚΑ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΡΔΩΝΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΡΑ ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ BLOW ME ΤΗΣ SPORTINGBET

ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ

ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΩΠΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΓΙΑΛΗΣ

Η MOET & CHANDON EIXE ENTONH ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Food & Drinks