Ελευθερία Πικρού-Μωραϊτάκη: υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον κεντρικός τομέας με τον Νίκο Χαρδαλιά

Η ιδιαίτερα δραστήρια και δυναμική Ελευθερία Πικρού-Μωραϊτάκη, γνωστή σε όλους μας ως Ρίτα, μια γυναίκα άξια και ιδιαίτερα εργατική είναι υποψήφια στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στον κεντρικό τομέα με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά». Καλή επιτυχία Ρίτα!

Η Ελευθερία Πικρού-Μωραϊτάκη Έχει κάνει πτυχιακές σπουδές στο Boston College (BSc) και μεταπτυχιακές σπουδές στο Boston University (MSc) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στα Διεθνή Χρηματοοικονομικά και είναι πιστοποιημένη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ως (α), Χρηματιστηριακή Εκπρόσωπος, (β), Διαχειρίστρια Επενδυτικών Κεφαλαίων & (γ), Σύμβουλος Επενδύσεων. Ένα από τα αντικείμενα των σπουδών της ήταν και η «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ».

Για είκοσι και πλέον χρόνια διένυσε μία επαγγελματική πορεία σε θέσεις ευθύνης στη χρηματιστηριακή εταιρεία NUNTIUS και στην τράπεζα ΚΥΠΡΟΥ.

Από το Μάρτιο του 2020 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΕ (ΔΕΚΟ-ΝΠΙΔ του ευρύτερου δημόσιου τομέα, υπό την εποπτεία Υπουργείου Υγείας) – ΕΚΑΠΤΥ.

Η Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη διακρίνεται για την έντονη κοινωνική της δράση, ενώ μέσω της ενασχόλησής της με φιλανθρωπικούς οργανισμούς συμβάλει τα μέγιστα στη στήριξη και ενδυνάμωση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, γυναικών και παιδιών. Έχει εκλεχθεί στο 1ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, όπου για τουλάχιστον για 4 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά, τον Γιώργο και την Χαρίκλεια.

Η Ρίτα Μωραϊτάκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον κεντρικό τομέα με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά», η ίδια δηλώνει: «Πιστεύω ακράδαντα ότι θα τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.
Γνωρίζετε ότι θα προφέρω έργο και δεσμεύομαι για αυτό. Προτεραιότητα μου ο συνάνθρωπος. Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας και να παλέψω για τις ανάγκες σας! ΄Ολοι μαζί με όραμα και καθημερινό αγώνα για την Αττική, για τους πολίτες της. Για όλους ΕΣΑΣ. Αυτή την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, ζητώ να με εκλέξετε και δεσμεύομαι ότι θα παλέψω για τον καθένα ξεχωριστά και όλοι μαζί θα πάμε την Αττική Μπροστά! Η ψήφος σας, Δέσμευση μου!

Καλή επιτυχίια Ρίτα!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ People