Φανή Παπανικολοπούλου-Λεβέντη: υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΑΙ» του Βασίλη Ξυπολυτά

Η καλή μου φίλη, Φανή, δραστήρια επιχειρηματίας και στοργική μητέρα δύο παιδιών, είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «ΝΑΙ» του Βασίλη Ξυπολυτά στους δήμους: Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη. Να ευχηθούμε στη Φανή, Καλή επιτυχία!

Η Φανή Παπανικολοπούλου-Λεβέντη με τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Ξυπολυτά
Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας όταν μαθαίνουμε πως άνθρωποι, οι οποίοι διακρίνονται για την εντιμότητα και την εργατικότητά τους, όπως η Φανή Παπανικολοπούλου-Λεβέντη, είναι υποψήφιοι στις εκλογές αυτής της Κυριακής. Η Φανή βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Ξυπολυτά και είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του «ΝΑΙ» στους δήμους Κηφισιάς, Νέα Ερυθραίας και Εκάλης.

Η Φανή Παπανικολοπούλου-Λεβέντη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Ξυπολυτα «ΝΑΙ» για τους δήμους Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Λίγα λόγια για τη Φανή Παπανικολοπούλου-Λεβέντη: Έχει πτυχίο Οικονομικών από το πανεπιστήμιο Queen Mary University of London (ΒSc Economics) και ΜΒΑ από το London School of Economics (LSE). Αφού αποφοίτησε εργάστηκε για δυο χρόνια στο Λονδίνο και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου ασχολήθηκε με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειάς της, ενώ για ένα διάστημα δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά και με τον χώρο της μόδας.
Σήμερα είναι επιχειρηματίας και μέλος στο ΔΣ των εταιριών EDENRED και LEVENDI SA. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού. Παράλληλα, είναι ενεργό μέλος σε φιλανθρωπικούς συλλόγους, όπως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου “Γυναίκα και Μονογονεϊκή Οικογένεια”, μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, αντιπρόεδρος  της Great Greece For Ever, μέλος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, LIFELINE και ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.
Η ίδια αναφέρει: «Όραμά μου είναι η πόλη, στην οποία μεγάλωσα και ανέθρεψα την οικογένεια μου, να ανακτήσει την παλιά της αίγλη και να γίνει ξανά το προάστιο κόσμημα που υπήρξε σε παλιότερες δεκαετίες. Μία πόλη ασφαλής, πράσινη, φωτεινή, πολιτισμένη, καθαρή, οικολογική, σύγχρονη, έξυπνη και φιλική για όλους μας. Για τα παιδιά, για τους ηλικιωμένους, για τα ΑΜΕΑ, και τους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Σας καλώ να είστε συνοδοιπόροι μου σε αυτήν την κοινή προσπάθεια γιατί  “Όλοι μαζί μπορούμε!”. Σας ευχαριστώ θερμά.»
Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία, θα είμαστε μαζί της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ People