Στο Μονακό παρουσιάστηκε το πολυτελές λεύκωμα «Opera Tables» του Γιώργου Ντάβλα

Ο γνωστός PR συνδύασε τη μεγάλη αγάπη του για την όπερα και τη διακόσμηση, με διάσημους φίλους και πελάτες του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη που για χάρη του, «έστρωσαν» λαμπερά τραπέζια, πραγματικά έργα τέχνης. Έτσι το «Opera Tables» μας ταξιδεύει σε μοναδικά μέρη, 33 χώρες σε όλο τον κόσμο αποτελώντας έναν ξεχωριστό συνδυασμό art de la table και όπερας.

Στο κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο και στο πλαίσιο λαμπερής εκδήλωσης για την αναβίωση του πρώτου θρυλικού Gala που έγινε το 1960, κατά τη διάρκεια του οποίου η μεγάλη ντίβα Μαρία Κάλλας μάγεψε τα πλήθη με τη μοναδική φωνή της μέσα στην Όπερα του Μόντε Κάρλο (μπροστά στους στενούς της φίλους πρίγκιπα Ρενιέ και πριγκίπισσα Γκρέϊς του Μονακό και φυσικά το μεγάλο έρωτά της Αριστοτέλη Ωνάση), έγινε η πρώτη παρουσίαση του λευκώματος coffee table «Opera Tables», του γνωστού PR manager Γιώργου Ντάβλα.

Ο Γιώργος Ντάβλας συνδύασε το πάθος του για την όπερα με την αγάπη για το art de la table

Το «Opera Tables» σε ταξιδεύει σε μοναδικά μέρη, 33 χώρες σε όλο τον κόσμο, και αποτελεί έναν συνδυασμό art de la table και όπερας. Μετά την επίσημη πρώτη του παρουσίασή του στο Μονακό το λεύκωμα πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα.

Το λεύκωμα παρουσιάστηκε στο πλαίσιο λαμπερής εκδήλωσης στο Μόντε Κάρλο για την αναβίωση του πρώτου θρυλικού Gala που έγινε το 1960 και στο οποίο η μεγάλη ντίβα της Όπερας Μαρία Κάλλας είχε μαγέψει τους πάντες με την ερμηνεία της.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials