Φαίη Μπέη: υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού με το νυν δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη

 Η αγαπημένη συνάδελφος και φίλη, Φαίη Μπέη, γνωστή δημοσιογράφος και δημιουργός του blog Fay’s control, συνιδρύτρια του The Pop Up Project και φοβερή μαμά της όμορφης Ελμίνας, αποφάσισε στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής να είναι δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού με το νυν δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη. Όλοι μαζί στηρίζουμε Φαίη!

Συνεχίζοντας η Φαίη Μπέη τονίζει ότι: «Επίκεντρο της καμπάνιας μου είναι η γυναίκα σε όλους τους ρόλους της. Ο δήμος μας είναι γεμάτος από τέτοιες δραστήριες γυναίκες. Η εργαζόμενη γυναίκα, που πέρα από επαγγελματίας μπορεί να είναι και μια στοργική μητέρα, η οποία προσπαθεί να βρει μέσα στο βεβαρυμένο πρόγραμμά της και ποιοτικό χρόνο για την οικογένειά της. Βλέπω συχνά τα πρωινά ή τα απογεύματα νέες μητέρες, αλλά και μεγαλύτερες σε ηλικία, στα πάρκα και τις καμαρώνω. Τις συναντώ στα καφέ με τις παρέες τους να συζητούν όλο ζωντάνια. Ακόμα, τις βλέπω να κάνουν τζόκινγκ ή γρήγορο περπάτημα στους δρόμους του δήμου μας και αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία. Αυτές τις γυναίκες θέλω δίπλα μου, και εφόσον εκλεγώ, θέματα που τις αφορούν θα είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων μου».

«Επίσης οι νέοι και η τρίτη ηλικία είναι θέματα που με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα και με τα οποία σκοπεύω να ασχοληθώ», τονίζει η Φαίη Μπέη και συνεχίζει: «Θα ήθελα, ακόμα, να αναφέρω ότι ως υποψήφια έχω δώσει μέχρι τώρα έναν προεκλογικό αγώνα με: μετριοπάθεια, χαμηλούς τόνους, σεβασμό στο χρόνο αλλά και τον χώρο των συμπολιτών μου και με σεβασμό στο περιβάλλον»

Η Φαίη Μπέη με τον νυν δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού, Νίκο Γαλάνη

Την κοιτώ στα μάτια και πριν της ευχηθώ καλή επιτυχία εκείνη μου λέει: «Έχω πολλά ακόμα σχέδια και ιδέες στο μυαλό μου για τον δήμο μας. Με το χέρι στην καρδιά με ενδιαφέρει η ανιδιοτελής προσφορά και η βελτίωση του δήμου, στον οποίο ζω με την  οικογένειά μου. Ο καθένας προσφέρει όπως μπορεί. Θα ήθελα οι συνδημότες μου να μου δείξουν την προτίμησή τους στην κάλπη την Κυριακή και να μου δώσουν την ευκαιρία να προσφέρω και να συμβάλλω όσο μπορώ ώστε να παραμείνει η Φιλοθέη και το Ψυχικό, ένας δήμος-πρότυπο».

Ποια είναι η Φαίη Μπέη, η ίδια μας συστήνεται

«Δεν είμαι πολιτικός και δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες.

Όσοι με γνωρίζετε είναι μέσω της Δημοσιογραφικής μου σταδιοδρομίας σε αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά, ενώ από το 2012 ξεκίνησα -με επιτυχία λένε κάποιοι- το δικό μου “μέσο”, το fayscontrol.gr, πιθανόν το πιο επιδραστικό lifestyle blog.

Η συνέπεια μου σε ό,τι τόσα χρόνια υποστηρίζω μέσα από τα κείμενα μου και η επιμονή μου στην προβολή συμπολιτών μας με έντονη κοινωνική, πολιτιστική και φιλανθρωπική δράση, αποτελούσαν πάντα τα αδιαπραγμάτευτα στοιχεία της επαγγελματικής μου πορείας. Εργάζομαι ανελλιπώς τη μισή ζωή μου και η στήριξη του αγαπημένου μου αναγνωστικού κοινού αποτελεί την μεγαλύτερη επιβεβαίωση  της βαθιάς μου πεποίθησης ότι το η ήθος, η ευγένεια, η καλλιέργεια και το αίσθημα δικαίου συμπληρώνουν τις μικρές καθημερινές αλλά και κορυφαίες στιγμές μας και μας κάνουν  καλύτερους σαν άτομα και σαν κοινωνικό σύνολο.

Κατοικώ από επιλογή τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια στη Φιλοθέη, και είμαι ιδιαιτέρως περήφανη και ευγνώμων για την ποιότητα ζωής που απολαμβάνουμε, και κυρίως για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο όμορφο και ασφαλές προάστιο μας.

Επειδή πιστεύω ότι, όταν λαμβάνεις απλόχερα, πρέπει και να ανταποδίδεις, αποφάσισα να συμπαραταχθώ με τον Δήμαρχο μας, Δημήτρη Γαλάνη στο ήδη επιτυχημένο δημαρχιακό του έργο, και να εκτεθώ ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Προάστιο Πρότυπο.

Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, από όλες τις δημοτικές κοινότητες, προσφέροντας ενεργά ό,τι είναι δυνατό από πλευράς μου για να διατηρήσουμε, και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο, τα ιδιαιτέρα χαρακτηρίστηκα του Δήμου μας που τον κάνουν μοναδικό».

Η Φαίη Μπέη γεννήθηκε το 1970, είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Νικόλα Κατσαρό και έχουν μια  κόρη, την Ελμίνα.

Καλή επιτυχία Φαίη, σε στηρίζουμε όλοι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Various