Φθινοπωρινό ladies lunch στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας για τους σκοπούς του MDA Ελλάς

Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από τις εκδηλώσεις, μιας και οι συνθήκες λόγω της πανδημίας δεν επέτρεπαν την οργάνωσή τους, το MDA Ελλάς πραγματοποίησε τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα πριν από λίγες ημέρες ένα φθινοπωρινό ladies lunch για τους σκοπούς του σωματείου, στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Από αριστερά: Αντιγόνη Καρρά, Όλυ Κατσάμπα, Αλίκη Εμμανουήλ, Βάνα Λαβίδα, Μαίρη Φωστηροπούλου, Πηνελόπη Μπάρλου

Γέμισε από κομψές κυρίες το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, οι οποίες με την παρουσία τους στο γεύμα που παρέθεσε το MDA Ελλάς (σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ενίσχυσαν έμπρακτα τους σκοπούς του σωματείου. Στην είσοδο συναντήσαμε την πρόεδρο, Βάνα Λαβίδα, η οποία μαζί με μέλη του ΔΣ του MDA υποδέχονταν με ένα μεγάλο χαμόγελο τις καλεσμένες τους.

Από αριστερά: Όλυ Κατσάμπα, Αλίκη Εμμανούηλ, Μαίρη Φωστηροπούλου, Πηνελόπη Μπάρλου

Παρευρέθηκαν φίλες και μέλη του σωματείου, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Μαριλένα Κουΐδου και η Κλαίρη Γραμματίδου παρουσίασαν το ολοκαίνουργιο concept τους, Café Femenino, προσφέροντας στις συμμετέχουσες μία από τις σπάνιες ποικιλίες καφέ που διαθέτουν στο κατάστημά τους.

Μαρίλη και Κατερίνα Λαβίδα

Στο πλευρό του MDA ήταν και ο φίλος και συνεργάτης Γιώργος Ντάβλας προσφέροντας μέρος από τις πωλήσεις του coffee table book του “Opera tables”.

Χριστίνα Μουνδρέα, Φαίη Μπαρμπαλιά, Καρολίνα Οικονόμου, Βάσια Ρουμελιώτη, Μαρίλη και Κατερίνα Λαβίδα, Κλαίρη Γραμματίδου, Μαριλένα Κουΐδου

Το γεύμα δόθηκε στο εστιατόριο Natu, το οποίο φιλοξενείται στον όμοσφο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ιδιαίτερα φίνες και υψηλών προδιαγραφών γεύσεις που προσφέρει (αξίζει να αναφερθεί πως το ιδιαίτερα επιτυχημένο Natu τρέχει η ομάδα του “Δειπνοσοφιστήριον”)

Ο φίλος και συνεργάτης του MDA Γιώργος Ντάβλας προσέφερε μέρος από τις πωλήσεις του coffee table book του “Opera tables” στο σωματείο. Στη φωτό μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα. Τα δώρα του λαχνού προσέφεραν οι εταιρείες: Café Femenino, Castalia, Coco-Mat Athens BC, Costa Navarino, Esophy, Giacomo, Grande Bretagne, iSquare, Liana Vourakis, Natu, Optical, Osteostrong, ενισχύοντας έτσι τον σκοπό της εκδήλωσης, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη λειτουργία των Μονάδων νευρομυικών παθήσεων σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Μαρία Μπαρμπαλιά

Χορηγοί: Medi Prinou, Gruppo Cucine, Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας Υποστηρικτές: Natu Restaurant, Β.Σ. Καρούλιας, Café Femenino, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Lavisept, Vip parties

Δίκα Αλογοσκούφη, Τέτα Μιχαλαριά, Νάντια Θεοχαράκη

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Φαίη Μπαρμπαλιά

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr.

Μαίρη Κουτσογιώργη, Δόμνα Μπερνίτσα

Τάκης και Δημήτρης Χριστοφιλέας από το “Δειπνοσοφιστήριον”

Μαζντ Σαμάν, Ειρήνη Νταϊφά

Ιωάννα Τσικοπούλου, Ιωάννα Σακελλαρίου

Όλυ Κατσάμπα, Κορίνα Καμμένου, Αλίκη Εμμανουήλ

Ράνα Ανδριανοπούλου

Ιωάννα Τσικοπούλου, Συλβίνα Κροντηρά

Έμη Λιβανίου, Ιωάννα Σακελλαρίου, Αν-Ρενέ Αχιλλεούδη

Μαρίνα Λάσσου

Λίζα Τάνες, Μάρθα Βερνίκου

Ντόρα Καλλιτσάντση , Σάντρα Πρετεντέρη

Νίνα Παπαϊωάννου

 

photo: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials