«Καλλιπάτειρα»: Το παράρτημα του σωματείου στη Θεσσαλονίκη έκοψε την πίτα του

Με οικοδέσποινες την Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρο του Πανελληνίου Αθλητικού και την  Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», και την Κούλα Γιαννακίδου, συντονίστρια του παραρτήματος του σωματείου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε στη συμπρωτεύουσα η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας του παραρτήματος. Tα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου.

Αριστερά, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας». Διεξιά η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος του σωματείου κόβει την πίτα μαζί με την συντονίστρια του παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» στη Θεσσαλονίκη, Κούλα Γιαννακίδου.

Στην όμορφη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», προκειμένου να δώσει το «παρών» στη μεγάλη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας που διοργάνωσε το παράρτημα του σωματείου στη συμπρωτεύουσα.

Η Ράνια Μυλωνά, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η συντονίστρια του Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα» Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου και η πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας» Κατερίνα Παναγοπούλου

Έτσι η κ. Παναγοπούλου μαζί με την Κούλα Γιαννακίδου, συντονίστρια του παραρτήματος Θεσσαλονίκης υποδέχτηκαν τα μέλη και τους φίλους του σωματείου στη Βόρεια Ελλάδα.

Η διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ, η Χριστίνα Τζελέπογλου και ο Κυριάκος Δημητριάδης από το  Ιατρικό Κέντρο Γονιμότητας Ιάκεντρο.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Canteen (Γούναρη &) και τα έσοδά της θα διατεθούν για την ενίσχυση της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου.

Η Λίλη Βαφειάδη, η πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα» Κατερίνα Παναγοπούλου και η Πλαστικός Χειρουργός Γιολάντα Πεπέ

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ, τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης Ιάκεντρο, η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, το κατάστημα Χατζηιωάννου FUR & LEATHER, η εταιρία Τζίμας cosmetics και τα ζαχαροπλαστεία Plaisir.

Η Λίτα Βαρσακοπούλου, η Μαριάννα Βαραδίνη, η συντονίστρια του Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα» Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου και η Μαριάννα Τριανταφύλλου

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά στην οποία προσέφεραν δώρα η γκαλερί KAPOPOULOS Fine Arts, το κοσμηματοπωλείο THALIA EXARCHOU, η εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού MLS, η ANCIENT KAΛΛΟS, η It’s all Greek on me, το κοσμηματοπωλείο B bracelets, το διατροφολογικό κέντρο «διά τροφήν» της Βιργινίας Παπαεμμανουήλ, τα καταστήματα Οπτικών Παυλίδη και η ΙNGLOT cosmetics. 

Η Χριστίνα Καραμήχου του ζαχαροπλαστείου Plaisir και η Βουλευτής Άννα Ευθυμίου.

Η Φλώρα Χατζηιωαννου του fur leather Χατζηιωάννου, η διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ, η Ιφιγένεια Κουτσουβέλη και η Ηρώ Τζελέπογλου

Η Θάλεια Εξάρχου, η συντονίστρια του Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα» Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και η Ράνια Μυλωνά

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας», κόβει την πίτα μαζί με την συντονίστρια του παραρτήματος του σωματείου στη Θεσσαλονίκη, Κούλα Γιαννακίδου

Η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials