Μια αξέχαστη βραδιά στον χώρο δεξιώσεων ”B09″ για τους σκοπούς του Make A Wish

Η επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια του χώρου δεξιώσεων "Β09" στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Γουδί, Χριστίνα Νάζου-Ασημακοπούλου, διοργάνωσε ένα αξέχαστο  δείπνο προσφοράς και αγάπης θέλοντας να υποστηρίξει το "Κάνε - Μια - Ευχή Ελλάδος".  Το "παρών"  έδωσαν αγαπημένοι της φίλοι, ενώ επίσημη προσκεκλημένη ήταν η Έλλη Κοκκίνου.

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ-ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ,Υ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ
Στον ιδιαίτερα καλόγουστο χώρο του” B09 events hall” στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Γουδί, ο οποίος τη συγκεκριμένη βραδιά είχε διακοσμηθεί με εκατοντάδες λουλούδια, η επιχειρηματίας Χριστίνα Νάζου-Ασημακοπούλου υποδεχόταν τους καλεσμένους της στην είσοδο (το event πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν την τραγωδία στα Τέμπη).

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ-ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

Η γλυκιά οικοδέσποινα διοργάνωσε το συγκεκριμένο dinner έχοντας ως στόχο στήριξη του “Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος” και στο κάλεσμά της ανταποκρίθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι της θέλοντας με την παρουσία τους να ενισχύσουν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Wake A Wish, ο οποίος κάνει πραγματικότητα παιδικές ευχές (παιδιών που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας) χαρίζοντάς τους δύναμη και αισιοδοξία. Η Χριστίνα μας εξήγησε πως η ιδέα για προσφορά  στο Wake A Wish προήλθε: “από μια παλαιότερη εκπλήρωση ευχής παιδιού που είχε γίνει εδώ στον χώρο μας B09 events hall και τότε διαπίστωσα πόση χαρά και δύναμη πήρε το παιδί”.

ΝΑΝΤΙΑ ΙΓΓΛΕΣΗ ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΖΙΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ

Αξίζει να αναφερθεί πως οι περισσότεροι από εμάς με αφορμή τη συγκεκριμένη πρόσκληση επισκεφθήκαμε για πρώτη φορά το “B09 events hall”, το οποίο αποτελεί μια μικρή όαση στην καρδιά της Αθήνας. Έτσι, αφού διασχίσαμε το Ολυμπιακό Συγκρότημα στο Γουδί, έναν πνεύμονα πράσινου και οξυγόνου στο κέντρο της πόλης, φτάσαμε στον ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό χώρο δεξιώσεων που εδώ και χρόνια διατηρεί η Χριστίνα Νάζου-Ασημακοπούλου και η οικογένειά της.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ-ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

Στη διακόσμηση δέσποζε το κόκκινο χρώμα, ενώ μεγάλα κόκκινα μπαλόνια σε σχηματισμό καρδιάς στόλιζαν διάφορες πλευρές της αίθουσας. Πάνω στα τραπέζια βάζα με κόκκινα τριαντάφυλλα, κόκκινα φτερά και αρωματικά κεριά αναδείκνυαν ένα υπέροχο art de la table που έδενε αρμονικά με όλο το σκηνικό. Η ξεχωριστή διακόσμηση συνδυαζόταν αρμονικά με τη θετική ενέργεια, τη διάθεση προσφοράς και τα συναισθήματα της αγάπης που ήταν διάχυτα στην ατμόσφαιρα.

ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ, ΡΑΝΙΑ ΧΟΥΡΙ

Το ιδιαίτερα προσεγμένο και ποιοτικό μενού επιμελήθηκε το Christinas Catering. Στη συνέχεια, και αφού οι καλεσμένοι είχαν ολοκληρώσει το δείπνο τους, βγήκε στη σκηνή  η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Έλλη Κοκκίνου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια τραγούδησε αφιλοκερδώς για τους σκοπούς του Make A Wish.

ΠΕΤΡΟΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΝΑΝΣΥ ΠΛΕΣΣΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

Κάποια στιγμή την εμφάνισή τους στον χώρο έκαναν και επαγγελματίες χορευτές, οι οποίοι σήκωναν έναν έναν τους καλεσμένους και χόρευαν μαζί τους.

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΥΒΕΤ ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ

Με πολύ συγκινητικά λόγια η Πρόεδρος του Οργανισμού Υβέτ Κοσμετάτου και η Γενική Διευθύντρια του Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, αναφέρθηκαν στην δύναμη που έχει η εκπλήρωση της ευχή στην ψυχολογία του παιδιού που νοσεί.

ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, ΤΖΙΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

“Μέρος των εσόδων από την σημερινή εκδήλωση θα διατεθούν στο Make – A – Wish Ελλάδος. Τη συγκινητική αυτή βραδιά την αφιερώνω στην μνήμη του πατέρα μου, ο οποίος έφυγε από καρκίνο, στη μητέρα μου Βασιλική, αλλά και στον σύζυγο μου Κώστα και τις κόρες μας, Βασιλίκή και Λαμπρινή” ανέφερε η κ. Νάζου- Ασημακοπούλου.

ΔΗΜΗΤΡΑΘΕΟΧΑΡΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην Αγγελική Χατζηαναστασίου-Αγγελίδη για την μύηση στο έργο του Οργανισμού ενώ τιμητικά δώρα αγάπης προσφέρθηκαν στις Πέγκυ Φιλίππου, Έμυ Λιβανίου,Τζίνα Θανοπούλου, Σίσυ Παπαγεωργίου, Γιώργο Ντάβλα για την καθοριστική τους συμβολή στο δείπνο. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η Εμυ Λιβανίου και ο Γιώργος Ντάβλας.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Xορηγός της βραδιάς ήταν η Πέγκυ Φιλίππου, ενώ υποστηρικτές οι: Brooks Brothers, My Crown, Casa, Olga karaververi, Τζίνα Θανοπούλου, Κωνσταντίνος, Replay, Athens. Medical Partners, Ευάγγελος Χασιώτης, Σ. Αλεξόπουλος,Aloe Colors, S. Plastikon.

ΠΟΥΚ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΩΛΙΝΑ ΜΠΙΛΙΡΗ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ-ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟY, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ-ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΟΠΗ ΚΑΛΑΙΤΖΗ-ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ, ΝΑΝΤΙΑ ΙΓΓΛΕΣΗ, ΦΑΙΝΗ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΤΖΙΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΥΒΕΤ ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

Άποψη από το “B09 events hall” στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Γουδί τη βραδιά της εκδήλωσης

Άποψη από το “B09 events hall” στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Γουδί τη βραδιά της εκδήλωσης

Photo: Papadakispress

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Charity