Στον αστερισμό του Υδροχόου: Πολλές ευχές για την Έμη!

Η όμορφη δημοσιογράφος και αγαπημένη φίλη γιόρτασε τα γενέθλιά της στο εστιατόριο 2 Mazi στην Πλάκα ανάμεσα στην οικογένειά της και σε λίγους καλούς φίλους της χαρίζοντας τους μια αξέχαστη βραδιά. Η Νίνα Λοτσάρη με την υπέροχη φωνή της ήταν εκεί για να της τραγουδήσει το happy birthday αλλά και μια σειρά από επιτυχίες του διεθνούς ρεπερτορίου, που έχουν αφήσει εποχή.

Νίνα Λοτσάρη, Έμη Λιβανίου, Κατερίνα Παναγοπούλου

Φορώντας μια λαμπερή τουαλέτα (δια χειρός Laskari) από μετάξι, σε σμαραγδί χρώμα, η εντυπωσιακή Έμη Λιβανίου υποδεχόταν τους καλεσμένους της στην είσοδο του εστιατορίου 2 Mazi στην Πλάκα, πλαισιωμένη από τη μητέρα της Αλεξάνδρα και τον αδελφό της, Τόλη Ζησιόπουλο.

Έμη Λιβανίου, Μάγδα Λιβέρη, Γιάννα Οικονόμου, Κατερίνα Παναγοπούλου

Η γνωστή δημοσιογράφος της «Huffington Post» και δημιουργός του site «Η Δύναμη της Προσφοράς», θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με ένα μικρό κάλεσμα και με προσκεκλημένους μόνο τους πιο στενούς της φίλους, τους οποίους είχε ενημερώσει ότι για να εισέλθουν θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και rapid test του τελευταίου 24ωρου.

Η Έμη με τον σχεδιαστή Laskari

Η Έμη είναι γνωστό πως ξέρει να διοργανώνει αξέχαστα πάρτι, όπως εκείνο που είχε δώσει στην Κηφισιά τον Φεβρουάριο του 2019 -προ COVID- για τα γενέθλιά της, στο οποίο είχαν δώσει τότε το «παρών» πάνω από 250 άτομα. Οι συνθήκες λόγω της πανδημίας δεν επέτρεψαν φέτος μια αντίστοιχα μεγάλη διοργάνωση, όμως η εορτάζουσα πέτυχε να χαρίσει μια εξίσου υπέροχη και υψηλών προδιαγραφών βραδιά στους λίγους φίλους της με εξαιρετικό φαγητό, καλή μουσική, κέφι και το κυριότερο θετικά vibes.

Ζήσης Μπουκουβάλας, Ειρήνη Νταϊφά

Το ιδιαίτερα ζεστό και καλόγουστα διακοσμημένο 2 Mazi του Ηλία Γώγου (ιδιοκτήτης και στην Αράχωβα του φημισμένου Yuki από τα πιο in στέκια του φετινού χειμώνα) είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό gourmet menu τεσσάρων πιάτων (με σφυρίδα και φιλέτο), το οποίο συνόδευαν βραβευμένα ελληνικά κρασιά, ενώ ως επιδόρπιο επιλέχτηκε ένα ιδιαίτερα εύγευστο και εντυπωσιακό οπτικά μιλφείγ.

Έμη Λιβανίου, Τάσος Κανελλόπουλος

Η μεγάλη τούρτα με γεύση κρέμα και σοκολάτα από το Fresh αποτέλεσε μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς. Όλοι σηκώθηκαν και τραγούδησαν στην Έμη το happy birthday στα ελληνικά και στα αγγλικά, ενώ μαζί με τους προσκεκλημένους, μέσω video κλήσης, στο τραγούδι συμμετείχαν και τα δύο παιδιά της εορτάζουσας, Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα Λιβανίου, που σπουδάζουν στο Λονδίνο.

Ανδρέας Φωτόπουλος, Ρούλα Λινάτσα

Η Νίνα Λοτσάρη με την υπέροχη φωνή της ήταν εκεί για να της τραγουδήσει, πέρα από happy birthday, μια σειρά από αγαπημένες επιτυχίες από το ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο. Την παράσταση έκλεψαν τα τραγούδια από τον αμερικάνικο, γαλλικό και ιταλικό κινηματογράφο, που έχουν αφήσει εποχή.

Έμη Λιβανίου, Γιάννα Οικονόμου, Κατερίνα Παναγοπούλου

Φεύγοντας ευχηθήκαμε στην πανέμορφη Υδροχοϊνα φιλενάδα μας χρόνια πολλά, χρόνια ευτυχισμένα, πάντα επιτυχίες και αμέτρητα αξέχαστα γενέθλια.

Τάνια Παπακωνσταντίνου, Τάκης Μαυρωτάς

Η εντυπωσιακή τούρτα ήταν δημιουργία του Fresh

Φανή Λεβέντη, Τζίνα Θανοπούλου

Σούλα Λιάκου, Μάυρα Βαγιωνή

Νίκος και Τίνη Ουραηλίδη

Ο Ηλίας Γώγος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου 2 Mazi στην Πλάκα και του φημισμένου Yuki στην Αράχωβα, ο σχεδιαστής Laskaris και ο αδελφός της εορτάζουσας, Τόλης Ζησιόπουλος

Η Έμη με τον Laskari και τη μητέρα της, Αλεξάνδρα Ζησιοπούλου

Αγγελική Αγγελίδη, Έλενα Παράβαλου, Φανή Λεβέντη, Δήμητρα Θεοχάρη, Σοφία Γιαννικοπούλου

Έμη Λιβανίου, Ντέπη Σιδεράκη, Σούλα Λιάκου

Ζόζεφ Σαμάν, Φώφη Κομποσιώρα

Ανδρέας Μάνεσσης, Τάκης Μαυρωτάς

Έλενα Αντωνιάδου, Στέλλα Παπαδάκη

Μαριάννα Βαλυράκη, Ρένα Φλεβαράκη, Άλκηστις Πρίνου, Έλενα Παράβαλου

Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης, Χάρης Θεοχάρης, Δέσποινα Πορτοκάλη

Φλώρα και Κωστής Γεωργίου

Στέλιος Κωνσταντινίδης, Φανή Λεβέντη, Έλενα Παπαδοπούλου

Φράνγκι Λιάγκου, Ιωάννα Σουλιώτη

Κρίστιαν Χατζημηνάς, Ειρήνη Αλεξανδράκη, Στέλλα Καπεζάνου

Τόλη Ζησιόπουλος, Νίκος Γεωργιάδης, Ζήσης Μπουκουβάλας

Άλκηστις Πρίνου, Ζήσης Μπουκουβάλας, Φανή Λεβέντη, Γιάννης Μαυρής

Χρυσάνθη Ρουτζούνη, Laskaris

Γιάννης Σαχίνης Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης

Ντέλα Ρούνικ, Μαρί Γυπαράκη, Έμη Λιβανίου, Ντέπη Σιδεράκη

Ρένα Φλεβαράκη, Ναλίτα Καρέρ

Μαρί Γυπαράκη, Αμαλία Χατζηευθυμίου

Κωστής Γεωργίου, Έμη Λιβανίου, Φλώρα Γεωργίου, Δέσποινα Πορτοκάλη

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Various