Συνεχής η στήριξη σε ευπαθείς ομάδες από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και τον σύλλογο «Ελπίδα»: Άστεγοι και άπορες οικογένειες σε Πειραιά & Νίκαια

Με πρωτοβουλία της προέδρου Μαριάννας Βαρδινογιάννη το σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ–Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» προχώρησαν σε διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με αποδέκτες αυτήν τη φορά τις Κοινωνικές Δομές Πειραιά και Νίκαιας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, από όπου στηρίζονται άστεγοι και άπορες οικογένειες.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη πρόεδρος του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ–Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» και του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Συνεχή στήριξη στους συνανθρώπους μας που πλήττονται περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού παρέχουν το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» με μια σειρά αλλεπάλληλων δράσεων.

Έτσι με πρωτοβουλία της προέδρου Μαριάννας Βαρδινογιάννη, την Παρασκευή 10 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε μια ακόμα διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με αποδέκτες αυτή την φορά τις Κοινωνικές Δομές στον Πειραιά και στην Νίκαια του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, από όπου στηρίζονται άστεγοι και άπορες οικογένειες.

Ο πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης παραλαμβάνει τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που προσέφερε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

 Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 160 δέματα με τρόφιμα όπως ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζάχαρη, καφές καθώς και 15 αρνιά και 240 κοτόπουλα προκειμένου να περάσουν οι οικογένειες αυτές τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Παράλληλα, προσφέρθηκαν είδη προστασίας από την πανδημία COVID- 19 και συγκεκριμένα 5000 μάσκες και 20 λίτρα αντισηπτικό σε συσκευασία των 500mlγια την προστασία των φιλοξενούμενων στις δομές.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνομιλεί μέσω skype με τον Ιωάννη Μαρωνίτη μεταφέροντας τις ευχές της για Καλό Πάσχα και την πλήρη συμπαράστασή της

Η κυρία Βαρδινογιάννη, η οποία διαχρονικά στέκεται στο πλευρό των Κοινωνικών Δομών Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων συνομίλησε μέσω skype με τον πρόεδρο του Ομίλου Ιωάννη Μαρωνίτη, μεταφέροντάς του τις ευχές της αλλά και τη συμπαράστασή της για τις κρίσιμες ώρες που βιώνει η χώρα μας.

Ο κ. Μαρωνίτης εκφράζει στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη ένα μεγάλο ευχαριστώ και την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά της

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» γίνεται με τα κονδύλια που είχαν προϋπολογιστεί για τις δράσεις του Ιδρύματος για το Επετειακό Έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τη στήριξη ευπαθών ομάδων, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Η προσφορά της «Ελπίδας» γίνεται με κονδύλια του Κοινωνικού Ταμείου Αλληλεγγύης του Συλλόγου για το 2020 που διατίθενται για τη στήριξη ευπαθών ομάδων απέναντι στην κρίση της πανδημίας.

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Advertorials