Αναστασία Καίσαρη & Thomas Persy. Ένας αξέχαστος γάμος!

Εποχή άφησε ο γάμος της Αναστασίας Καίσαρη, κόρης του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, με τον Βέλγο επιχειρηματία Thomas Persy. Περίπου 1400 καλεσμένοι, ανάμεσά τους τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά ονόματα της χώρας, λαμπερές εμφανίσεις, ένας εκπληκτικά και ιδιαίτερα καλαίσθητα διακοσμημένος χώρος δεξίωσης, εξαιρετικό μενού, πολλές εκπλήξεις και κυρίως κέφι!

Έναν λαμπερό γάμο υπερπαραγωγή που κέρδισε τις εντυπώσεις και θα μείνει αξέχαστος σε όλους μας διοργάνωσε ο Κώστας και η Χριστιάνα Καίσαρη για την αγαπημένη τους κόρη, Αναστασία. Πίσω όμως από όλη αυτή τη λάμψη κρύβεται μια ρομαντική ιστορία αγάπης δυο νέων ανθρώπων που ερωτεύτηκαν καλοκαίρι σε ένα όμορφο ελληνικό νησί.

Οι νεόνυμφοι ανάμεσα στους χαρούμενους γονείς τους

Η Αναστασία, η οποία είναι είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων, και ο Τhomas, ο οποίος είναι Βέλγος επιχειρηματίας, γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2018 στη Σκιάθο, στον γάμο της Αλεξάνδρας Οικομόμου. Ο έρωτα ήταν και για τους δυο κεραυνοβόλος και οδήγησε σχεδόν 14 μήνες μετά στον γάμο τους  που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, παρουσία αρκετών εκπροσώπων του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, αλλά και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Η Χριστιάνα Καίσαρη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Μαρέβα Μητσοτάκη, ο Κώστας Καίσαρης και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Το νεαρό ζευγάρι έκανε διπλό γάμο, καθώς ο γαμπρός είναι καθολικός, ενώ οι δύο τελετές έγιναν με μία ημέρα διαφορά. Ο καθολικός γάμος τελέστηκε την περασμένη Παρασκευή, ενώ ο ορθόδοξος έγινε την επόμενη, Σάββατο, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

Αναστασία και Κώστας Καίσαρης

Η Αναστασία Καίσαρη ανάμεσα στις παράνυμφες

Αμέσως μετά ακολούθησε μία λαμπερή δεξίωση στο Ελληνικό, στους χώρους της παλιάς αμερικανικής βάσης. Το ένδυμα ήταν black tie και οι 1.358 καλεσμένοι έφτασαν ντυμένοι επίσημα, βέβαια τις εντυπώσεις έκλεψαν οι κυρίες που στην πλειονότητά τους προτίμησαν μακρύ ένδυμα και εμφανίστηκαν με εντυπωσιακές τουαλέτες.

Ο Thomas Persy και η Αναστασία Καίσαρη σε στιγμιότυπο από το θρησκευτικό γάμο τους

Βίον ανθόσπαρτον, ευχήθηκαν οι καλεσμένοι του ορθόδοξου γάμου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν επίσης και εργαζόμενοι της οικογένειας Καίσαρη, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια.

Κώστας, Αναστασία και Χριστιάνα Καίσαρη συγκινημένοι λίγο πριν τον καθολικό γάμο, ο οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, με μια μέρα διαφορά από τον ορθόδοξο που έγινε Σάββατο.

Η ψηλόλιγνη Αναστασία φορούσε ένα εκπληκτικό νυφικό σε Βικτωριανό στιλ, το οποίο σχεδίασε ειδικά για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη. Η νύφη πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή είσοδο μαζί με τον Thomas και αφού χόρεψε ένα συγκινητικό χορό με τον πατέρα της, το κέφι δεν άργησε να ξεκινήσει…

Στιγμιότυπο από την καθολική τελετή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Κέρκυρας έδωσαν μια διαφορετική μουσική νότα στη βραδιά και εξέπληξαν ευχάριστα τους προσκεκλημένους. Ανάμεσα στις εκπλήξεις ήταν και τα μοντέλα, που ντυμένα σαν «αγγελάκια» της Victoria’s Secret, έκαναν πασαρέλα. Στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβε ο dj Μενέλαος Κουτσάκος.

Ο Thomas Persy και η Αναστασία Καίσαρη εισέρχονται στον χώρο της δεξίωσης

Η  διακόσμηση του χώρου που δόθηκε η δεξίωση ήταν εντυπωσιακή, με κυρίαρχο χρώμα το μαύρο και κυρίαρχο στοιχείο τη βεντάλια (παραπέμπει στα κοσμήματα και ειδικά τα σκουλαρίκια που σχεδιάζει η Αναστασία). Άλλωστε και η μπομπονιέρα που πήραν οι καλεσμένοι φεύγοντας ήταν μια μια αστραφτερή βεντάλια.

Οι νεόνυμφοι ανάμεσα στους καλεσμένους τους και το κέφι σε λίγο θα αρχίσει…

Ο χώρος της δεξίωσης ήταν χωρισμένος σε τρία τμήματα. Στο πρώτο δόθηκε το κοκτέιλ, στο δεύτερο παρατέθηκε το δείπνο και εκεί ξεκίνησε ο χορός και το κέφι, ενώ στο τρίτο τμήμα, που έμοιαζε με μοδάτο club, συνέχισαν αργότερα τη βραδιά κυρίως  οι νεαροί προσκεκλημένοι, φίλοι του γαμπρού και της νύφης.

Μαριάννα Λάτση, Χριστιάνα Καίσαρη, Χάλα Χούρι

Το μενού περιελάμβανε τρία πιάτα και από όλους σχολιάστηκε θετικά το άψογο και γρήγορο σέρβις, παρά τον μεγάλο αριθμό των καλεσμένων.

Ριάντ και Ράνα Ζέιν, Χριστιάνα Καίσαρη

Τη δεξίωση σκηνοθέτησε/χορογράφησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, τα ντεκόρ δημιούργησαν η Φαίη Βαλλίδη και ο σύζυγό της, Γιώργος Αργυρόπουλος, ενώ όλο το coordinating υπέγραψε με τη γνωστή φροντίδα του για τη λεπτομέρεια ο Γιώργος Ντάβλας.

Μαριλένα Κωνσταντινίδη, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Παναγοπούλου, Έμη Λιβανίου

Νίκος Τσάκος, Ρόη Αποστολοπούλου -με δημιουργία Atelier Versace-, Βασίλης Αποστολόπουλος

Χασάν και Ράντα Γκαντούρ

Χριστιάνα Γουλανδρή-Βαρδινογιάννη, Γιώργος Γουλανδρής

Άννυ και Ανδρέας Πετράκης

Γιώργος καιΈλενα Ντάβλα ( με δημιουργία Mi-Ro)

Μαρία Σάκκαρη, Κώστας Σάκκαρης, Αγγελική Κανελλοπούλου-Σάκκαρη

Δημήτρης και Ιωάννα Γιαννακοπούλου

Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Κούστα

Γιώργος Ντάβλας, Χάλα Χούρι, Ρόη Αποστολοπούλου

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Όλγα Κεφαλογιάννη

Δάκης και Λιέττα Ιωάννου

Μάγδα Λιβέρη, Έλενα Ντάβλα

Δημήτρης Θεοδωρίδης, Δούκισσα Νομικού

Μαριέττα Χρουσαλά, Λέοντα Πατίτσα

Ταουφίκ και Χάλα Χούρι

Από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Κέρκυρας

Από τις συγκινητικές στιγμές ο χορός του πατέρα με την κόρη του, Κώστας και Αναστασία

Στιγμιότυπο από τον ορθόδοξο γάμο

Thomas Persy και Αναστασία Καίσαρη

Φωτό: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Weddings