Κωσταντίνος Σκορίλας – Κλέλια Χατζηιωάννου: ένας αξέχαστος γάμος

Με τον πιο όμορφο τρόπο επισφραγίστηκε το ειδύλλιο μεταξύ της γνωστής και ιδιαίτερα δραστήριας στον χώρο των επιχειρήσεων και της ναυτιλίας, Κλέλιας Χατζηιωάννου, με τον αγαπημένο της σύντροφο, Κωνστανίνο Σκορίλα, ο οποίος συγκαταλέγεται στα σημαντικά στελέχη πολυεθνικής εταιρείας που εδρεύει στη χώρα μας. Ο αξέχαστος γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο παρουσία λίγων συγγενών και των πιο στενών φίλων τους.

Στον Άγιο Δημήτριο στο Παλαιό Ψυχικό η Κλέλια Χατζηιωάννου και ο Κωνσταντίνος Σκορίλας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας συνοδευόμενοι από τα δυο παιδιά τους, τον Λουκά και την Άννα. Το υπέροχο νυφικό με τα λαμπερά κρύσταλλα Swarovski ήταν δημιουργία του οίκου Laskaris, ενώ το κοστούμι του γαμπρού επιμελήθηκε ο Τάκης Γιαννέτος.  Παρόντες στον γάμο ήταν τα δυο αδέλφια της νύφης, Πόλυς και Στέλιος Χατζηιωάννου, οι οποίοι έδειχναν συγκινημένοι. Τις εντυπώσεις και τα φλας όμως έκλεψε η γλυκιά Κλέλια που έλαμπε από χαρά.

Ο Κωνσταντίνος Σκορίλας και η Κλέλια Χατζηιωάννου στον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

Κουμπάρες ήταν η Ροζμαρι Χατζηιωάννου, σύζυγος του αδελφού της νύφης Πόλυ Χατζηιωάννου, και η Ντόρα Πάλλη επιστήθια φίλη του ζεύγους και φίλη της Κλέλιας από τα μηθητικά τους χρόνια, ενώ παρανυφάκια  εκτός από τα παιδιά τους, Λουκά και Άννα, ήταν η ανιψιά τους Άρια Χατζηιωάννου, κόρη του Στέλιου Χατζηιωαννου.

Οι νεόνυμφοι μπροστά από την εντυπωσιακή τούρτα

Ακολούθησε δεξίωση για 100 μόνο προσκεκλημένους στον κήπο του εντυπωσιακού πύργου του ζευγαριού στο Παλαιό Ψυχικό. Στα ανθοστόλιστα τραπέζια ξεχώριζαν οι λευκές ορχιδέες, οι οποίες αποτέλεσαν το κυρίαρχο θέμα και υπήρχαν παντού: από τη νυφική ανθοδέσμη και τα τραπέζια μέχρι την τούρτα και τις κομψές μπομπονιέρες, που φιλοτέχνησε ειδικά για την περίσταση η αγαπημένη φίλη των νεονύμφων Λιάνα Βουράκη. Κάθε μπομπονιέρα έφερε χαραγμένα τα αρχικά C (Κλέλια) και Κ (Κωνσταντίνος), ενώ στο πίσω μέρος της έγραφε: «Beauty is a light in the heart».

Το ζευγάρι με την αγαπημένη φίλη τους, Άννα Βίσση

Η Αννα Βίσση, αγαπημένη φίλη της Κλέλιας και του Κωνσταντίνου, αποτέλεσε την έκπληξη των νεονύμφων στους προσκεκλημένους τους και ήταν εκείνη που έδωσε με τα τραγούδια της τον ρυθμό και το κέφι στη βραδιά.

Πόλυς και Ρόζμαρι Χατζηιωάννου

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πατέρας της Κλέλιας, ο αείμνηστος Λουκάς Χατζηιωάννου, μπορεί να δημιούργησε στην κυριολεξία μια αυτοκρατορία στον χώρο της ναυτιλίας, όμως τα τρία του παιδιά: Πόλυς, Κλέλια και Στέλιος (βλέπε Mr easyJet,) κατάφεραν να διαπρέψουν και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς.

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου με την Όρλα Μέρφι

Επίσης, αξίζει να τονιστεί πως πέρα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους και οι τρεις ασχολούνται με φιλανθρωπικές ενέργειες. Είναι γνωστό πως η Κλέλια υποστηρίζει ποικιλοτρόπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ προσφέρει και υποτροφίες σπουδών σε παιδιά με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα.

Οι φίλες της Κλέλιας από τα μαθητικά της χρόνια: Nτόρα Πάλλη, Αντζελα Βαγιωνή, Ναλίτα Καρρέρ και Αγγέλικα Χέρρα

Από την άλλη ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, εκτός από ιδρυτής της  easyJet, του easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation είναι και ο δημιουργός του φιλανθρωπικού προγράμματος «Φαγητό από καρδιάς» στην Αθήνα (προσφέρει ένα δωρεάν γεύμα, ένα σνακ και ένα χαμόγελο από καρδιάς σε όσους το έχουν ανάγκη), το οποίο χρηματοδοτείται από το Stelios Philanthropic Foundatiοn.

Μαρία και Ανδρέας Χατζηγιάννης

Όσον αφορά τον γοητευτικό γαμπρό Κωνσταντίνο Σκορίλα αρκεί να αναφέρουμε πως: έχει ζήσει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό (κυρίως στη Γερμανία), διαθέτει αξιόλογες σπουδές στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και σήμερα κατέχει τη θέση του διευθυντή της Wella Professional Hellas.

Η στήλη μας εύχεται στην Κλέλια και τον Κωνσταντίνο βίον ανθόσπαρτον και κάθε ευτυχία!

Ο Κωνσταντίνος Σκορίλας με τη μητέρα του Δήμητρα

Η Λιλιάνα και η Εριέττα Χατζηιωάννου, ανιψιές της Κλέλιας, κόρες του Πόλυ και της Ρόζμαρι Χατζηιωάννου.

Αρετή και Δημήρης Δαλακούρας

Τερέζα Ηλιάδη, Σίσσυ Παπαγεωργίου

Ο ξάδελφος της νύφης Πόλυ Χατζηιωάννου με τη σύζυγό του, Σοφία

Η Βιργινία Βεντουράκη με τον γιο της Λευτέρη

Παναγιώτης Σιούτος, Ντόρα Πάλλη-Σιούτου

Φωτεινή Πιπιλή, Λιάνα Βουράκη

Ελένη και Νίκος Μεταξωτός

Η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με τον σχεδιαστή Laskari

Η Κλέλια Χατζηιωάννου, ο Κωνσταντίνος Σκορίλας και η Άννα Βίσση, η οποία με τα τραγούδια της έδωσε τον ρυθμό και το κέφι στη βραδιά.

Άποψη από τον στολισμό

Άποψη από τον στολισμό

 

Photo: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Weddings